Rechtdoor

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Sander

Score

Het op voorhand delen van specifieke vakkennis maakt Rechtdoor heel toegankelijk. De liefde voor het vak bij Lotte is heel aanstekelijk en de prijs-kwaliteit verhouding is extreem goed. Misschien niet onbelangrijk is dat door de kennisvoorsprong ten opzichte van de tegenpartij de rechtszaak relatief gemakkelijk is gewonnen.

10,0

K.

Score

Wij hebben hele positieve ervaringen met mw. Van de Wetering. Altijd snelle reacties, duidelijke antwoorden op vragen. Stelt het niet mooier voor dan het is. Veel kennis van zaken. Prettig contact. Erg blij mee. En heel goed geholpen. Ik beveel haar van harte aan!

10,0

Araceli

Score

Ik had een uitstekende ervaring en aandacht van Lotte. Snel in het begrijpen van mijn situatie en veel behendigheid in het ondernemen van actie. Zeer dankbaar omdat haar hulp en expertise het mogelijk maakt om veel onrechtvaardigheden te verminderen die tegenwoordig gebruikelijk zijn in het dagelijks leven van mensen. Ik raad haar 100% aan.

10,0

Margriet

Score

Super netjes en fijn geholpen. Eerste contact met Mevr. Van de Wetering. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en gaf een passend advies. Tussentijds is mijn dossier, in overleg, overgenomen door Dhr. Döbber. Beide zijn erg betrouwbare advocaten die weten waar ze over praten, goed naar je luisteren en eerlijk en respectvol met je omgaan. Ze hebben alles op alles gezet om mijn zaak te winnen. Met succes! Ik raad dit advocaten kantoor zeker aan. (Hopelijk ben ik ze in de toekomst niet meer nodig.....) maar mocht dat ooit het geval zijn, kom ik zeker bij deze mensen terug!!

10,0

Richard Belt

Score

Rechtdoor heeft mij fantastisch geholpen en met raad en daad bijgestaan. Top

10,0

Eric

Score

Nadat we een conflict kregen met een koper van een van de puppies kwamen we terecht bij rechtdoor advocaten. We werden ontzettend goed geholpen en geinformeerd over de situatie. We wisten niet of we aansprakelijk gesteld konden worden maar dankzij de hulp van de advocaten van rechtdoor kregen we toch het gevoel dat we in ons recht stonden. Ze hebben zelfs kosteloos geholpen om een brief op te stellen!

9,0

Gerrit Regts

Score

Ik had een conflict met mijn (ex)werkgever. Rechtdoor heeft er voor gezorgd dat zij de wettelijke opzegtermijn aanhielden en ik ook een fatsoenlijke "oprotpremie" meekreeg.

8,0

Cherice

Score

Na zelf een dagvaarding te hebben geschreven heb ik deze voor een eerlijke prijs voor de zekerheid laten toetsen door Rechtdoor. Met een telefonisch consult inclusief, zijn er een aantal goede tips en advies gegeven zodat ik zelf verder kon. De zaak heb ik gewonnen. Ik raad iedereen aan om, vooral bij kleinere zaken, zelf stappen te ondernemen. Een advocaat is namelijk vaak niet nodig en zo bespaar je hoge kosten. Met behulp de tips en advies van Rechtdoor kan je goed zelf je recht halen.

10,0

Jo

Score

Lotte heeft al mijn vragen beantwoord, uitleg gegeven en een modelbrief gemaild die ik eventueel zou kunnen gebruiken. Zij nam er echt de tijd voor, kwam zeer kundig over en heeft mij gerustgesteld. Als ik naar de rechter moet (wat ik natuurlijk niet hoop), dan wel met Lotte aan mijn zijde!

10,0

Anne

Score

We zochten op internet naar een advocaat en kwamen bij rechtdoor terecht. Er stond; eerste consult gratis. Gemaild over onze grond kwestie met het waterschap. Alles werd uitgezocht en gemaild. Dat was al superfijn. Na een halfjaar moesten we aan de bak met een officieel bezwaar. Ik belde Lotte om te horen of zij hiermee verder zou gaan. Ze zei: dit kunnen jullie nog wel zelf en stuurde ons een voorbeeldbrief met de opmerking: als hij klaar is, laat hem mij maar even lezen. Wat een service! Ook waren we blij met haar opmerking, dat de brief er heel goed uitzag. Nu afwachten hoe het waterschap gaat reageren. Mocht het toch een zaak gaan worden, dan weten we wel waar we moeten zijn!! Veel dank voor alles tot nu toe. Klasse.

1 2 3 4 5 6 7 8