Quattro Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Michel

Score

Zeer tevreden over alles

10,0

Rianne

Score

Voor onze vraag zijn we hartstikke goed ondersteund geworden Er werd echt een last bij ons weggehaald en de communicatie verliep heel goed.

10,0

Theo van IJsselmeer

Score

Zeer kundige advocaten. Zorgen dat je je direct op het gemak voelt.

10,0

Karin

Score

Ontzettend dankbaar voor de fijne en vakkundige begeleiding op het gebied van arbeidsrecht. Ik voelde me gehoord, er was ruimte om te sparren en van begin tot einde was er oprechte aandacht voor mijn vragen. Nogmaals bedankt!

10,0

Mischa

Score

Roland Haas luisterd aandachtig en weet in een gesprek tussen alle emoties door de juiste informatie te filteren. Hij legt de feiten duidelijk op tafel, geeft inzicht door ze helder te begronden en zorgt zo voor rust. Quattro advocaten heeft mij persoonlijk met een internationale particuliere zaak geholpen en ik heb geen minuut spijt gehad van deze keuze. In tegendeel, ik wil hun dienstverlening zeer zeker aanbevelen.

9,0

Mike

Score

Vooral de communicatie, betrokkenheid en snelheid van Kaja (juridisch secretaresse en rechterhand denk ik van Mr Haas) heb ik zeer gewaardeerd. Omdat ons dossier weinig problemen had, heb ik minder contact gehad met Mr. Haas. Maar zakelijk correcte en juiste afhandeling van het dossier enstonden altijd klaar. Dus aan te bevelen.

8,0

Francien Beugels

Score

Niets toe te voegen.

10,0

Zaher

Score

Mijn zaak is met heel veel succes afgehandeld.

8,0

Anoniem

Score

Mijn case is behandeld door mr Roland Haas. Bekwame fijne adviseur op gebied van arbeidsrecht die precies weet welke stappen genomen moeten worden. Uiteindelijk een resultaat naar volle tevredenheid bereikt!

10,0

A.A,M.I Raadschelders

Score

Heb me vanaf eerste gesprek series genomen gevoeld,hebben mijn belangen zeer goed behartigd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9