Q Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Soraya

Score

Ik heb de stress en onrust van deze rechtzaak uit handen kunnen geven en was gerust dat alles goed zou komen.

10,0

Johan

Score

Eerlijk en oprechte uitvoering

10,0

R.S.

Score

Legt goed uit. geeft aan wat mijn opties zijn. laat mij ten alle tijden weten wat hij meebezig was. Top service en met resultaat. Al had ik geen goeie uitkomst, service was goed. Jammer dat jullie geen rechtzaken doen tegen DUO

10,0

J.

Score

Echt een aanrader

10,0

R.A.

Score

perfect geholpen

10,0

Melanie

Score

Mevrouw Cheung was mijn tweede advocaat omdat ik bij de eerste toch een slecht gevoel had. Mevrouw Cheung nam mij en de zaak vanaf dag 1 erg serieus en heeft echt voor mij geknokt. Met vragen kon ik ook altijd bellen of via de mail reageerde ze meteen. Uiteindelijk hebben wij de zaak gewonnen en ik kon niet voor een betere uitkomst wensen!

10,0

Monique Bokhorst

Score

Mijn zaak werd behandeld door Mr. Cheung. Ik heb het contact met haar als zeer prettig ervaren. Zij heeft mij goed advies gegeven.

10,0

Familie Walters

Score

Wij hebben Q Advocaten gevonden op internet , aan de hand van meerdere rechtszaken. We zijn geholpen door de heer Scheermeijer, die met heel veel kennis onze zaak heeft gewonnen. Het wordt heel goed uitgelegd wat de verwachte kosten zijn , zodat je niet voor een verassing komt te staan. Heel veel vriendelijkheid en geduld ten opzichte naar ons toe , heeft ons door de vervelende maanden heen geholpen. Wij raden Q Advocaten zeker aan !!

10,0

E.

Score

Uitstekende begeleiding, vakkundig, snel, accuraat en fair.

9,0

D.J.

Score

Mijn ervaring is dat ik altijd snel antwoord kreeg. Dat is voor mij belangrijk. Verder werd ik altijd heel rustig te woord gestaan. Dat is ook erg prettig in een stressvolle situatie. Hopelijk gebeurt het nooit meer, maar als ik nog een arbeidsconflict heb zal ik zeker weer met mijn probleem naar Q-advocaten gaan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12