PURA advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Anton

Score

Opdracht was regelen scheiding en mediation. Tijdens deze heftige periode heeft Pura er aan bijgedragen deze zo dragelijk mogelijk te maken en om samen tot goede keuzes te komen. En dat op een laagdrempelige manier. Kortom een zeer tevreden klant.

7,0

Peter Pijnenburg

Score

Er word echt tijd genomen om je verhaal vanuit alle kanten te belichten. Ook het persoonlijke leed wat hierbij komt kijken word heel serieus genomen. Ik kon echt mezelf zijn en dat vind ik wel belangrijk. Er werd ook eerlijk verteld wat de mogelijkheden waren en hoe reƫel de kansen waren voor een goed verloop. Goede informatie en een fijne vice. Nogmaals bedankt.

10,0

Gillian

Score

This was my first experience of any kind with a solicitor, I didn't know what to expect, but I was so pleased that Lise made it a good experience she did absolutely everything for me,which what I needed. I felt important to her !! The end result was a good one, I would definitely recommend them.

10,0

Dave

Score

Heel persoonlijk en duidelijke uitleg en je voelt je totaal geen nummer. Heel erg bedankt Lise!!

9,0

Tom

Score

Super geholpen zo als altijd.

10,0

Willem-Jan Thijssen

Score

Vanaf het eerste moment was er helder wat er gedaan geregeld moest worden. Alle stappen werden fijn en duidelijk uitgelegd. Altijd stond Lise klaar om vragen te beantwoorden.

10,0

Ron

Score

Ik vind lise professioneel overkomen en handelen. Zeer goede uitleg en geduld. Met wat goede tips en raad. En luistert ook naar jou. Herhaald soms wat belangrijke zaken zodat ze zeker is dat men alles begrijpt. En dat zij het goed uitgelegd heeft. Ik heb Lise Proenings als zeer prettig ervaren om mijn zaken te behartigen. Lise nogmaals bedankt!

7,0

Marc

Score

Bereikbaarheid en communicatie (digitaal)vond ik af en toe moeizaam/verwarrend. Ik ben niet zo digitaal vaardig , wat het soms lastig maakte. Maar , goed geholpen Dank daarvoor

10,0

Vera

Score

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. De expertise, openheid en duidelijkheid zijn voor mij de belangrijkste reden waardoor ik absoluut weer voor Pura zou kiezen.

10,0

cees en henny lemmers

Score

Klantvriendelijk, afspraken stipt nakomen en goed overleg. Bedankt voor jullie verzette werk voor onze zaak . Vriendelijke groeten van Cees en Henny Lemmers

1 2 3 4 5