Poelmann van den Broek

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Rachel

Score

We received very professional and practical advise, combining legal element also business sense to help us understand the correct process to follow, what are the risks and opportunities for the case. Floris is very experienced lawyer with customer oriented mindset. We have a nice collaboration to finalize the situation in the short time to avoid any risks to the business.

9,0

Ricardo

Score

Niels helpt ons super goed met deze case. Vooral zijn flexibiliteit en snelheid spreken enorm aan. Hij weet onze behoeften goed te vertalen naar de tegenpartij. Al met al, hele fijne ervaring!

9,0

M.C.L.

Score

De ervaring met PvdB is goed. Ze pakken de zaken snel en adequaat op. Zijn goed bereikbaar waardoor afwikkeling spoedig is verlopen.

10,0

Erik

Score

Helder, duidelijk en snel.

10,0

Edwin

Score

Flexibiliteit staat hoog in het vaandel en Emile Sahar was altijd bereikbaar, wat erg praktisch is op kritieke momenten. Onze ervaring is uitstekend

8,0

Hugo

Score

Prettige intake. Praktijkgerichte benadering. Meedenker.

8,0

René Haas

Score

De ontvangen ondersteuning is prima, echter de kans van slagen hangt af van veel factoren. Het resultaat van dit laatste dossier was niet erg geweldig. De kosten van de juridische hulp waren bijna even hoog als het bedrag dat we hebben ontvangen. De vraag vooraf is: wat is de kans van slagen. Dit is vooraf vast moeilijk te beantwoorden. Geholpen door Noreen en Marloes

9,0

Justin

Score

.

9,0

Kitty Bos

Score

gedurende het hele proces goed contact gehad met Heleen. Daarbij hebben we kunnen sparren en vervolgens opnieuw de tactiek kunnen bepalen voor het vervolg. al met al een goed resultaat.

10,0

Martijn

Score

Naar aanleiding van een juridisch geschil hebben wij Poelmann van de Broek advocaten ingeschakeld. In dit traject zijn wij op een zeer professionele en vakbekwame wijze bijgestaan door Joost & Niels. Het betrof een zeer complex probleem, waar zij met veel doortastendheid en betrokkenheid in zijn gedoken. Met uiteindelijk een resultaat waar alle partijen tevreden mee zijn.