Poelmann van den Broek

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

Sophie

Score

Heleen is prettig om mee samen te werken. Ze heeft gedurende het traject deskundig advies gegeven. Daarnaast is ze betrokken.

8,0

Martijn

Score

De samenwerking verliep erg prettig; goede bereikbaarheid, kundig advies en daarmee is een mooi resultaat behaald.

9,0

Geron

Score

Een no nonsense aanpak en advies is wat je krijgt van Koen Roordink. Hij is in staat in heldere taal uit te leggen hoe de zaken er voor liggen en wat de te voeren strategie is.

9,0

Sander

Score

In de jaren dat wij met PvdB samenwerking is de organisatie kundig gebleken. Altijd bereikbaar en immer vriendelijk. fijn om met zo'n organisatie te kunnen samenwerken.

10,0

Rick

Score

Erik Jansen heeft onze vereniging enorm geholpen met het terug krijgen van een gestolen geldsom. Hij is gedurende de hele periode (van een jaar of vier) goed betrokken geweest, was altijd bereikbaar, en bood goede adviezen. Kortom, een goede ervaring!

9,0

Stefan

Score

Dhr. Kloots heeft kennis van zaken, voorziet in deskundig advies en handelt adequaat. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking.

10,0

Jeroen

Score

prima

8,0

Jeannette

Score

Met hoofdlijnen wordt geen genoegen genomen, daar waar het detail belangrijk is. Bijzaken worden van hoofdzaken gescheiden, zodat er doelgericht gewerkt wordt. Dit alles leidt tot een heldere uiteenzetting van de feiten. Als we bellen dan heeft Stefan meteen de gegevens goed in beeld.

8,0

Suzanne Janssen

Score

Pauline Demacker is praktisch, to the point en heel toegankelijk. Ze is deskundig op het gebied van arbeidsrecht en onderwijs en weet haar kennis en ervaring te vertalen naar praktische goed toepasbare adviezen die bij onze organisatie passen. En dat in gewone taal en met prettig en vlot contact.

10,0

Annemarie

Score

Kennen ons bedrijf heel goed, zijn altijd te bereiken. Er zijn meerdere advocaten op de hoogte van onze regelingen/CAO. Dit werkt heel prettig. Heldere communicatie/advies en altijd snelle reactie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19