penrose.law

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Lila

Score

De communicatie was duidelijk, open en constructief. Geen vage bewoordingen of open eindes. Er worden duidelijke afspraken gemaakt. De probleemstelling waar wij als middelgoortbedrijf een juridische oplossing voor zochten betreft een nieuwe constructie in het bedrijfsleven voor participatie door personeel met als doel personeelsbinding. Wij zijn uiterst tevreden!

8,0

Hans Struijk

Score

Penrose.law is sinds 2020 jaar een vaste waarde voor onze organisatie WWW.HSSTEEL.NL , specifiek voor het M&A traject. Gedurende het closing-traject moet er een goed oor zijn voor de wensen van alle partijen en waar de toon van de transactie documenten representatief moet zijn hoe de partijen in de wedstrijd zitten. Altijd met als doel tot het best mogelijke eind-resultaat te komen voor de client.

9,0

Bjorn

Score

De afgelopen jaren met regelmaat met Lukas Witsenburg mogen werken en iedere keer weer blij met de concrete adviezen en opvolging daarvan. Neemt traject en zorg uit handen. Grote klasse

10,0

Karl Davenport

Score

I reached out via email and the internet for assistance on business loan agreement for my company here in the USA. I received a phone call the same day through which the options or solutions were quickly discovered. The agreement was put together in about one week, which met my tight deadline and satisfied all the legal requirements.

10,0

Sven

Score

Ik was digitaal slachtoffer geworden van een hacker. Chantal bakermans benaderd en die was zeer behulpzaam. Met een deskundige kijk op mijn zaak heeft ze haar licht laten schijnen op hoe ik ervoor stond en wat mijn opties waren.

10,0

Chris

Score

Ik ben erg te spreken over de deskundigheid en dienstverlening van Penrose, met name van Chantal Bakermans. Ze reageerde snel op mijn vraag en gaf deskundige advies op mijn vraagstuk over IP. Dit toont aan hoe klantgericht en flexibel zij te werk gaat. Daarnaast is zij ook zeer open en eerlijk wat betreft haar werkwijze. Ik wil zeker Penrose en Chantal aanbevelen aan iedereen die advies nodig heeft op het gebied van IP en privacy wetgeving.

10,0

Koen

Score

Onze ervaring met Chantal was erg goed. Ze toonde interesse, liet blijken dat ze de casus begreep, is snel in de communicatie, gaf duidelijk aan wat de grenzen waren en gebruikte praktijkvoorbeelden om het nader uit te leggen. Al met al, een zeer goede ervaring met dit kantoor!

10,0

Kees Doppenberg

Score

Mijn ervaring met Penros.law ( Lukas in het bijzonder ) kan ik verwoorden als een zeer professioneel en adequaat handelend bedrijf, welke afspraken nakomt en zeer zeker de strijd voor je aan gaat.

10,0

Albert

Score

Samen met mijn zakenpartner begeleiding gehad in de onderhandelingen met een ander bedrijf. Dit is snel, en zeer kundig opgepakt door Hans Klaver.

8,0

Mark en Hannelore

Score

Vanaf het moment dat we contact hebben gezocht met Penrose (in een situatie die voor ons heel urgent was), stond de flexibiliteit voorop. Wij konden direct te woord worden gestaan door de advocaat, zowel telefonisch als op kantoor. Daarna was er veelvuldig contact via e-mail, telefoon en zelfs whatsapp. Voor onze zaak (IT gerelateerd) was kennis in huis, maar werd ook veel onderzoek gedaan. Helaas is de zaak niet helemaal in ons voordeel beslecht, maar dat heeft volgens ons niet gelegen aan de ondersteuning vanuit Penrose. Wat wij ook als prettig hebben ervaren is de nazorg van Chantal.

1 2 3 4