Pennings & van Haneghem Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Floris

Score

Robert heeft ons goed geholpen zowel qua ondersteuning als inhoudelijk. Aangevoerde argumenten hebben geleid tot een goede uitkomst voor mijn zaak. Robert bedankt.

10,0

Lex Langbroek

Score

Daadkrachtig

10,0

Maurice

Score

Dit was mijn tweede ervaring met meester Pennings. In beide zaken heeft hij mij eerlijk en helder uitgelegd hoe het ervoor stond. Ik ben ervan overtuigd dat zijn kennis van zaken, heldere communicatie en zijn advies ervoor gezorgd hebben dat beide zaken tot een goed einde zijn gekomen. Meester Pennings neemt de tijd voor je, is eerlijk en ook erg betrokken en dat scheelt echt veel in zulke spannende situaties. Mocht je onverhoopt in een situatie terecht komen waarin je verdedigd moet worden, raad ik je aan Meester Pennings te bellen.

10,0

Raynesh

Score

Deze advocaat is gewoon in 1 woord de beste tot nu toe nooit vast hoeven zitten of wat dan ook top!!

9,0

Jayden

Score

Hij heeft mijn zaak goed afgehandeld.

10,0

Herman kroon

Score

Ik heb M pennings al meer dan 3 jaar als advocaat en ben altijd tevreden geweest met goed resultaat ! Voor strafzaken ben je op het juiste adres bij M Pennings Rotterdam Gr kroon

10,0

Gioandi Franken

Score

Goede vertegenwoordiging! Top

10,0

Tunahan

Score

Meneer Pennings is heel transparant, eerlijk en duidelijk! Heeft mij goed geïnformeerd en het draaide bij hem niet gelijk om geld ! Wat andere advocaten wel doen…. Hij is ook makkelijk te bereiken. KORTOM EEN AANRADER. Bedankt..

10,0

Michel

Score

Top

9,0

Kenneth

Score

Geweldig geholpen, vriendelijke en meelevende service en alles tot een goed einde gebracht.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12