Peeters Familierecht Advocatuur & Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Selma

Score

Mijn rots in de branding tijdens een lastige echtscheiding. Elke keer de juiste stappen besproken en uitgevoerd, wat uiteindelijk geleid heeft tot een goede afwikkeling ondanks niet meewerken van van tegenpartij. Financieel ook zeer redelijk.

10,0

Sacha

Score

Hoewel we de afspraken voor het echtscheidingsconvenant al grotendeels voor ogen en besproken hadden, zorgde Marianne voor heldere informatie, duidelijke uiteenzetting en hield ze de vaart erin. Fijn dat ze meedacht vanuit beider oogpunt en zorg heeft gedragen voor een vlotte afhandeling van onze echtscheiding.

9,0

Pieter

Score

Mijn (ex) vrouw en ik hadden e.e.a. Goed voorbereid en wilde na een mooi huwelijk een passende scheiding (zonder zout in de wonden) als basis voor de rest van ons leven met onze kinderen. Marianne heeft dat goed begrepen, ons snel en zakelijk geadviseerd bij de formele afhandeling en de te verwachten gevolgen van onze wensen.

10,0

Rian

Score

Marianne denkt met je mee, geeft de juiste begeleiding en zoekt naar oplossingen die haalbaar zijn. Ik heb een goed gevoel bij haar. Indien nodig zal ik weer een beroep op haar doen.

8,0

Leo

Score

Goede service, snelle reacties, erg fijn contact.

10,0

Nina

Score

Marianne heeft mij heel goed geholpen. Altijd heel snel en duidelijk in haar reacties

10,0

Rene Rodenburg

Score

Goed geholpen en deskundig advies

10,0

Nathalie

Score

Ik hoop dat niemand in de situatie komt dat er een advocaat nodig is maar als het dan wel zover is, zou ik Marianne zeker aanraden! Ze is betrokken, doortastend, professioneel en oprecht. Ze heeft een scherp oog voor detail en gaat voor de eerlijkheid in het proces. De communicatie verloopt snel en met korte lijnen wat heel prettig is. Op treffende wijze weet ze de zaken zowel op papier als in woorden te communiceren. Super tevreden en dankbaar over hoe ze het proces begeleid heeft.

10,0

Leslie

Score

Mijn ervaringen. Super professionele hulp gehad Gedaan wat ze zei Alles netjes volgens afspraak Doel behaald met succes TOP ADVOCAAT Ook de manier van aanpak stond ik perplex van wat een super met ben dankbaar dat je me met succes help kunnen en willen helpen. Nogmaal superbedankt. En als ik in de toekomst ooit nog een advocaat nodig heb ben jij zeker de enige die mij MAG HELPEN. Bedankt, Met vriendelijke groet Leslie

10,0

Rianne

Score

Marianne is deskundig, professioneel, geeft persoonlijk advies en is hierin eerlijk en oprecht. Haar betrokkenheid geeft een goed gevoel. Marianne nogmaals super bedankt voor hulp. Absoluut een aanrader!!

1 2 3 4 5 6 7