Oostlander | Verhoeven Advocaten & Mediators

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

6,0

Cornelis

Score

advocaat was kundig alleen qua bereikbaarheid, communicatie, het houden aan afspraken in de tijd en het meer sturend optreden op basis van kennis en ervaring had beter gekund. uitkomst is naar omstandigheden acceptabel maar had meer sturing gewenst van advocaat om tot deze uitkomst te komen nu was ik naar mijn gevoel teveel leidend ipv de deskundige advocaat. het opzoeken vd grens had wat mij betreft ook scherper gekund. deskundigheid advocaat was zeker voldoende.

9,0

Bart

Score

Het bureau heeft mij zeer deskundig geholpen. Goede adviezen en soms ook de-escalerend als de emotie hoog oploopt. Top!

10,0

Anna

Score

Fijne samenwerking, duidelijkheid en waar nodig kritisch

10,0

Hans Nieuwenhuijse

Score

Voelde veel begrip,

10,0

Karin

Score

Mijn ervaring met Oostlander Verhoeven Advocaten is uitstekend. Ik ben door Kornelie Oostlander op een heel betrokken en deskundige wijze bijgestaan. Ze weet het persoonlijke met het zakelijke voortreffelijk te combineren en is inhoudelijk zeer sterk.

10,0

Guy

Score

zie bovenaan genoemde

9,0

Jeroen

Score

Kornelie heeft naast haar inhoudelijke deskundigheid ook laten zien een waardevolle gesprekspartner te zijn. Door haar inbreng heeft ze een aantal lastige 'situaties' kunnen de-escaleren. Mede hierdoor hebben we in een beperkt aantal sessies overeenstemming bereikt over de afwikkeling van onze scheiding.

8,0

Adrienne

Score

Onze scheiding is mede door deze mediation soepel en in harmonie verlopen. Het was fijn een professional te hebben die alle regels en mogelijkheden kent en daar goed over kan adviseren.

10,0

Malgosia

Score

Ik beschouw de samenwerking met Mv.Christine Vanhoeven als Volledige professionaliteit ... Ik heb altijd hulp en volledige steun ontvangen op elke vraag . Naast professionaliteit in elke centimeter, kunt u rekenen op begrip, goed woord en geduld. Tijdens de eerste bijeenkomst gaf Christine uitgebreide informatie en presenteerde de mogelijkheden en richting van de activiteiten. Christine is een perfect georganiseerde persoon met een hoge persoonlijke cultuur. Zij toonde veel kennis en ervaring. Hartelijk dank Christine voor het introduceren van vertrouwen en een positieve afloop van de zaak. Oostlander Verhoeven Advocaten & Mediators een medaille voor de kantoor. ik raad het aan!!!

9,0

joke

Score

Ik ben prima ondersteund in het juridisch traject dat ik wilde voeren. Er was aandacht voor mijn persoonlijke vragen en ben goed en adequaat geadviseerd waarbij de balans tussen kosten en baten van de procedure helder bleven.

1 2 3