ONS Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Martje Belder

Score

Meteen een goed gevoel bij het eerste gesprek. De communicatie heb ik als prettig ervaren; ik voelde me gehoord en wat er voor me gedaan zou worden tegen welke prijs, was van te voren helemaal helder.

10,0

Nhajhely

Score

Misschien was de uitkomst niet zoals we verwachtte. Ik ben blij dat u op me pas bent gekomen. Ik begon anders naar dingen te kijken en weer een positieve toekomst te zien.

10,0

Onno

Score

Inhoudelijk werd de spijker op de kop geslagen en werd er mede op basis van de aanwezige deskundigheid het dossier naar tevredenheid afgesloten

10,0

Nebojsa

Score

. Ik ben zeer tevreden over de ondersteuning die ik heb gekregen !

10,0

U.

Score

Heel fijn bijgestaan in een voor mij vervelende kwestie. Fijn dat ik daarin goed werd bijgestaan en dat er iemand was die voor mijn belangen kon opkomen. Heb dit als zeer prettig ervaren.

10,0

Kimio van der Meulen

Score

Ik beveel mijn advocaat ten zeerste aan. Zij toonden uitzonderlijke juridische kennis, gaven waardevolle begeleiding en pleitten onvermoeibaar voor mijn belangen. Hun professionalisme en resultaten waren uitstekend.

9,0

Tim Wouters

Score

Ik heb zeer goede ervaringen overgehouden aan Sara Cox. Van de intake tot het einde van mijn kwestie heeft ze mij super goed geholpen. Goede communicatie, terugkoppeling na ieder contact met de werkgever en het maximale uit de kwestie weten te halen voor me. Ik kan haar eenieder aanbevelen. Zeer prettig mens om mee samen te werken.

8,0

Anita

Score

goed bereikbaar, duidelijk en vlug reagerend.

7,0

Stefan

Score

Eerlijk advies, goede communicatie. Onze advocate hielp ons ook door een rechtszaak te voorkomen. Daarmee zijn ons veel kosten bespaard gebleven.

9,0

Annette

Score

Heel tevreden met het verloop van mijn contact met de advocaat en hoe zij alles heeft afgehandeld. Zij werkte zeer snel en efficiƫnt. Ik hoop dat achteraf blijkt, dat het erg nuttig is geweest. De toekomst zal het leren. Bedankt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12