ONS Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Ronald

Score

Omdat ik tijdens een meningsverschil met een - toekomstig - werkgever niet eerlijk werd behandeld en in een afhankelijke positie zat , heb ik tijdens het open spreekuur met Sara de situatie besproken. Sara heeft zich niet alleen goed ingeleefd in de situatie maar ook - direct in hetzelfde gesprek - een zeer pragmatisch en nuttig advies gegeven. In 30 minuten tijd was voor mij de situatie niet alleen helder maar had ik ook het gevoel dat er iemand aan mijn kant stond. Met name dit laatste heb ik vaak anders meegemaakt bij juristen en advocaten. Kan Sara dus zonder aarzeling aanraden voor arbeidsrecht zaken!

10,0

Harriët Sterrenburg

Score

Het was een positieve ervaring. Ik voelde me serieus genomen en de medewerker heeft alles uit de kast gehaald om me verder te helpen.

9,0

Esther

Score

Fijn contact. Goede en prettige communicatie. Altijd snel een reactie en deskundig in het opstellen van juridische stukken en het geven van advies.

8,0

Inge

Score

Er was een luisterend oor. Fijne en deskundige begeleiding Daar waar nodig werden gevolgen van een eventuele beslissing goed uitgelegd zodat er helderheid ontstond en van daaruit de keuze wat te beslissen zorgvuldig genomen kon worden.

10,0

Gerrie Warnier

Score

Sara is kundig, weet waarover zij praat. Denk mee oplossingsgericht. Is direct tin haar communicatie zodat de tegenpartij ook weet waar zij staat.

10,0

Gilbert van Gulik

Score

De eerste pro-deo advocaat die me echt goed bijgestaan heeft en echt uitstekend werk heeft verricht. Grondig, vakkundig en persoonlijk. Ondanks mijn emotie en verdriet om deze zaak is ze geduldig gebleven en hebben we deze zaak samen tot een uitstekend einde gebracht, nogmaals mijn dank voor je hulp.

8,0

G

Score

Zeer vriendelijk behandeld,profesioneel en betrokken.

7,0

Klaas

Score

De advokaat heeft mij goed bijgestaan met adviezen en afhandeling van de zaak. Het was een goede samenwerking

10,0

Daphne

Score

"Vanaf het eerste moment voelde ik mij enorm gesteund door mijn advocate, mevrouw Cox die altijd, tot het einde van de juridische procedure, zeer DUIDELIJK en PROFESSIONEEL handelde. Alle personen die een snelle juridische, maar bovenal, professionele aanpak behoeven kan ik met alle vertrouwen naar haar doorverwijzen".

1,0

Mw. Van Rijssen

Score

Advocaat Sara Cox ingeschakeld betreffende een conflict met de werkgever in 2019. Alhoewel het prettig is dat er een gratis inloopspreekuur is, moet de advocaat wel kennis hebben van zaken. Tijdens de interactie met de werkgever bleek dat ze absoluut geen ervaring had op dit gebied. Op cruciale momenten was mevrouw Cox niet bereikbaar en belde niet terug wetende dat dit een probleem zou vormen. Ik heb al mijn salarisstrookjes moeten doorsturen, dat waren er heel wat, en weet tot op de dag van vandaag niet waarom. Mevrouw kon ze niet eens lezen en heeft zeer belangrijke informatie totaal over het hoofd gezien. Uiteindelijk draaide het erop uit dat mevrouw Cox mij verantwoordelijk stelde voor terugbetaling van een gedeelte van mijn salaris en het prijsgeven van mijn persoonlijke situatie aan de werkgever! Let wel: ik heb haár ingeschakeld omdat mijn salaris niet werd betaald! Ik heb zelf de zaak moeten oplossen en heb dit neergelegd bij de arbeidsinspectie die mij in het gelijk stelde. Het ging namelijk niet enkel om het loon, maar ook om de negatieve arbeidsomstandigheden. De vele positieve reviews hebben geen betrekking op dit kantoor. Je kunt makkelijk als kantoor zelf een review plaatsen en als je de reviews goed bekijkt, is er nauwelijks een referentie aan een zaak. Nul sterren kan ik niet geven, daarom een halve ster. Mijn advies: ga naar een échte advocaat en laat je niet inpakken door het gratis spreekuur.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11