Noordanus Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

anoniem

Score

Mijn ervaring is als volgt ,dat er goed geluisterd woord naar je ,en zeer bekwaam is in het gene wat ze doet een betere advocaat kan ik mij niet wenzen TOPPER

9,0

anoniem

Score

Noordanus advocatuur heb ik ervaren als een betrokken en kundige partij. Communicatie is helder en respectvol.

9,0

anoniem

Score

Door mevr. Noordanus een verzetbrief laten opstellen voor mijn strafbeschikking. Toen bleek dat e.e.a. toch voor de rechter ging komen heb ik mevr. Noordanus gevraagd mij bij te staan. Het contact verliep zeer prettig en mevr. Noordanus toonde veel interesse in de zaak. Uiteindelijk, mede dankzij haar pleidooi, vrijspraak gekregen!

10,0

anoniem

Score

Ik vind dat er echt weinig mensen zoals haar zijn. Ze doet zo haar best om je te helpen. Ze steekt haar handen uit de mouwen. De aardigste persoon en de beste in haar vak kan ik wel zeggen.

10,0

anoniem

Score

Mevrouw Noordanus heeft mij eerlijk en erg duidelijk geadviseerd en bijgestaan. Door haar inzet en ervaring heb ik mijn rechtszaak dan ook gewonnen.

9,0

anoniem

Score

Het was nieuw en wel spannend maar het ging toch wel goed

10,0

anoniem

Score

Ze hielp me met mijn zaak ookal had ik haar oas een week van tevoren gevraagd of ze mij kon helpen en ze heeft heel erg haar best voor mij gedaan en ik zou haar zelf zeker aan iedereen aanraden ze heeft ook na de rechtzaak nkg contact met me opgenomen om te kijken hoe het met me gaat etc. Ze is heel behulpzaam en aardig en ze is goed in wat ze doet

10,0

anoniem

Score

Heeft mij goed geholpen een echte aanrader!!

10,0

anoniem

Score

Na contact, gehad met MVR, Noordanus Is mij eigen ervaring, alles naar wens verlopen. Advocaat Noordanus. Geeft een gevoel van thuis komen en begrip op zakelijk gebied. Zij heeft mij naar wens altijd goed verstaan. En daar mij, erg fijn in bij gestaan. Ik raad, Noordanus Advocatuur. Zeer zeker aan! Nogmaals vriendelijk bedankt! Leroy.

10,0

anoniem

Score

Ze actief bezig met de zaak en mist geen enkel detail

1 2 3