Nolet Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Daan

Score

Meneer Nolet heeft mijn standpunt perfect naar voren gebracht en ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Goede communicatie en betrokkenheid.

10,0

Raaf

Score

Ik werd moeiteloos door het proces geleid voor mijn voornaamswijziging door Vincent Nolet. Op iedere stap was deze vriendelijk en dacht graag mee, zoals bij het aanvragen van gefinancierde rechtsbijstand.

10,0

Axel

Score

Ben ontzettend goed bijgestaan bij mijn rechtzaak rijbewijs. Ik werd goed door het gehele proces geholpen. De advocaat was duidelijk en helder over de gang van zaken

10,0

Luc van den Ende

Score

Via de website, intake aangevraagd. Werd gebeld door Vincent Nolet, de situatie uitgelegd. Had het gevoel dat ik gelijk serieus genomen werd. Vincent gaf gelijk aan wat de stappen waren en een indicatie. Daarna nog mail contact gehad over de informatie die Vincent nodig had van mij. Daarna kreeg ik een de brief te zien en kon ik eventueel nog aanpassingen doen. Na het akkoord geven had ik een goed gevoel dat het op een positief resultaat zou lijden en dat heeft het zeker gedaan.

8,0

E

Score

Dankzij vincent is de invordering van 4 maanden naar 2 maanden snel geholpen ook

10,0

Anoniem

Score

“Met een no-nonsens aanpak in de voorbereiding, weet de heer Nolet tijdens de zitting het recht op het juiste moment te laten prevaleren. Een rechtvaardige man met het hart op de juiste plek.”

10,0

Gideon Baltes

Score

Vanaf het eerste contact een goede indruk van Nolet advocaten. In de voorfase uitgebreid te woord gestaan om de mogelijkheden en het verloop te bespreken. Kortom een tevreden cliënt!

10,0

Kasper

Score

Duidelijke communicatie snel handelen met een goed resultaat

8,0

Mjm

Score

Goed

9,0

Jordain

Score

Doormiddel van de kennis, expertise en transparantie ben ik meer dan tevredenheid geholpen, heb ik bereikt wat ik graag wilde en wist ik meteen waar ik aan toe was. Hierdoor wordt je gerustgesteld en weet je in de toekomst wanneer je een advocaat nodig hebt, dat je met volle vertrouwen je zaak kan overdragen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9