Nicola van Vliet Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Hashima

Score

Nicola van Vliet heeft mij geholpen met een uiterst complexe zaak, waarin ik op 0-10 achterstand stond. Dankzij haar kennis, kunde, vastberadenheid en gedrevenheid, heeft zij dit recht kunnen trekken en mij zelfs een voorsprong kunnen geven. Naast een top advocate is zij als persoon haar gewicht in goud waard. Ze doet er alles aan om het beste uit de zaak te halen voor je. Naast het feit dat ze keihard voor mij geknokt heeft, staat ze mij met raad en daad terzijde. Mijn ervaring is dat Nicola veel meer voor je doet, dan een willekeurig ander advocaat zou doen.

10,0

Lorenzo

Score

Heel goed

10,0

Daan

Score

Nicola heeft mij super bijgestaan tijdens de maanden dat ik aan het vechten ben geweest om mijn zoontje weer bij mij thuis te krijgen. Ze is ontzettend begaan, denkt mee, heeft heel veel ervaring, is open en eerlijk. Ze geeft niet zonder meer op en zet zich maximaal in om het best te behalen resultaat te bewerkstelligen! Zonder haar had ik nooit gestaan waar ik nu ben; een nieuwe start, mooie toekomst en mijn zoontje weer terug bij mij! Ik ben haar eeuwig dankbaar!

10,0

Andrew Thomson

Score

Clear advice, and good communication with all parties

10,0

Dahmani

Score

Ze is betrokken ze geeft goed uitleg en advies. Bij rechtszitting is ze goed voorbereid. Onze dank is enorm groot door haar inzet hebben wij onze rechtszaak gewonnen! Nicola van Vliet je bent een topper! Mijn advies aan iedereen die een echte goede advocaat nodig heeft, Nicola van Vliet.

10,0

Wil

Score

In 2019 heb ik Nicola benaderd met de vraag om mij bij te staan in een 'vecht'scheiding. Hier heb ik vanaf dag 1 absoluut geen spijt van gehad. Ik heb Nicola leren kennen als een directe en goud eerlijke advocate die duidelijk aangeeft wat wel en niet haalbaar is. Ze weet waar ze over praat en komt altijd haar afspraken na. Absoluut geen 9 tot 17 mentaliteit want als ik haar nodig had en ze kon overdag niet terugbellen dan kwam dat belletje wel terug in de avonduren, bij spoed zelfs tijdens haar vakantie. Alles altijd met een persoonlijke benadering. Samen met Nicola heb ik het voor elkaar gekregen dat een verzoek tot eenhoofdig gezag is afgewezen en zelfs dat de omgang met mijn zoon na 4 jaar is hervat, ik hem weer structureel zie en dat alles staat vastgelegd. Iets waar ik haar ontzettend dankbaar voor ben. Ik hoop dat het niet zover komt maar mocht ik in de toekomst ooit nog een advocate nodig hebben dan zal ik mij zeker weer wenden tot Nicola van Vliet!

10,0

Mitchel

Score

Super advocaat, veel kennis en ervaring

10,0

Manuel

Score

Ze heeft me met alles geholpen en werkte zeer profesioneel ze is een zeer goede advocaat.

10,0

Angelique Dekkers

Score

Goed advies en begeleiding, oog voor wat speelt en details, altijd bereikbaar. Sterke persoonlijkheden, echte vakvrouwen!, goed in doorpakken, goede uitleg wat haalbaar is, zeer tevreden en vooral dankbaar dat ik door hen mij zo gesteund voel in mijn lastige situatie.

10,0

Roel Verheijen

Score

Het verschil tussen een zorgeloos leven en een leven met een gebeurtenis is flinterdun,mij overkwam het zelf. Nooit ben ik (Roel)in aanraking gekomen met justitie/politie/veilig thuis op een gegeven moment kom je met deze instanties in aanraking met wat voor reden dan ook,als dat gebeurd zie je door de bomen het bos niet meer,machteloosheid,woede, angst en onbegrip dat zijn de gevoelens die door je lijf heen gieren,kort samen gevat je beseft je totaal niet wat je overkomt het enige wat je denkt is hoe kan dit.(nu 10 maanden later is mijn hele zaak geseponeerd) Wat mij bijstaat van deze periode is de professionaliteit van Nicola hoe belangrijk is het dat iemand zegt roel jou verhaal is de waarheid en ik ga ervoor,Nicola heb ik leren kennen als een dame die haar daad bij haar woord voegd(met andere woorden een man/dame een man/dame een woord een woord) Persoonlijk vind ik dat deze mensen steeds zeldzamer worden dit zijn de mensen van de spreekwoordelijke oude stempel.,MAAR als je iets overkomt zijn dit de mensen die voor je staan en voor je strijden die heb je nodig. Nicola bedankt voor alles . Gr Roel

1 2 3 4 5 6