mr. Groenewoud Advocatuur-Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Michel

Score

Prima ervaring, betrokken advocaat.

10,0

Arjan

Score

In mijn zaak ben ik goed begeleid en er was een persoonlijke benadering wat erg prettig is. Mijn zaak is naar tevredenheid afgerond door de inzet van mr. Groenewoud. Bedankt !

10,0

Robel Kahsay

Score

I like evething from the bigning until the end for our case

10,0

Tiara

Score

Word altijd op tijd en vriendelijk te woord gestaan en ze is letterlijk aan het vechten voor je zoals elke goede advocaat zou moeten willen. Geeft me altijd een heel goed gevoel dat er iemand voor je belangen opkomt en voor je vecht.

10,0

Barry

Score

Goed contact, begrip voor de situatie en met behulp van het juiste advies het juiste resultaat behaald.

10,0

Frans Vermeeren

Score

Super snel en helpt goed met alles.

8,0

Hannie

Score

Hoewel het contact voor mij aanvankelijk traag op gang kwam werd na telefonisch gesprek informatie verzameld en met heldere taal teruggekoppeld. De conceptbrief voor de advocaat van de tegenpartij, die daarna volgde gaf weer hoe goed er geluisterd was naar de vraagstelling en inhoud. Dank daarvoor. Aanbevelingswaardig.

8,0

Myranda Glas

Score

Ik had een moeilijke en geen dagelijkse klus voor Nathalie. Het heeft heel wat jaren geduurd en ze heeft enorm haar best voor mij gedaan. Uiteindelijk is het goed gekomen. Ik ben tevreden.

10,0

Barry

Score

Mr. Groenewoud heeft mij in een aantal zaken bijgestaan en met succes. De communicatie is goed en ze voelt de zaak goed aan.

10,0

Orlando Osborne

Score

Ik ben heel goed geholpen..en er is heel goed naar mij geluisterd en geadviseerd wat mijn mogelijkheden zijn ..alles ging zo als ik ook heb verwacht en wilde een top advocaat/mediation.!!met dank aan :mr.N.D.Groenewoud.!

1 2 3 4 5 6