Mr. Cuijten Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Remco Claassen

Score

Ik weet niet of het mijn leeftijd is, m'n genen of het feit dat ik al meer dan 25 jaar 'de mens' bestudeer; ik wordt alleen maar meer en meer teleurgesteld. Zelden kom ik nog iemand tegen die mij in positieve zin verbaasd. Wat een verademing om dan in aanraking te komen met Iris van Mr. Cuijten Advocatuur. Zowel als professional als mens, een plezier om mee te werken. Ze neem je aan de hand in een periode waar je dat het meest nodig hebt. Correct, invoelend en kordaat! Ik zag als een berg op tegen het dossier maar, terugkijkend op het hele proces, lijkt het alsof het compleet van me is weggenomen! Ik hoop terdege dat er meer mensen zijn die shit te beslechten hebben; puur omdat ze dan de kans krijgen om met jou samen te kunnen werken. Remco

10,0

Hanneke

Score

Iris handelt heel direct en duidelijk. Ik had altijd aannames bij advocaten, maar Iris is benaderbaar en rekent alleen de uren die ze echt met de zaak bezig is. Prettig in omgang, professioneel en communiceert op gelijke voet.

10,0

Roel

Score

Ik ben ontzettend goed geholpen door Mr. Cuijten ten tijde van een geschil met mijn werkgever. De combinatie tussen de klassieke kernwaarden deskundigheid, vertrouwelijkheid en daadkracht worden uitstekend gecombineerd met een laagdrempelige en zeer transparante werkwijze. Er wordt heel duidelijk en eerlijk aangegeven wat (arbeids)rechterlijk gezien kan en mag. Verwachtingsmanagement is top!

10,0

Simone

Score

Mr. Iris Cuijten heeft mij geholpen met het opstellen van algemene voorwaarden voor mijn bedrijf. Ze stelt goede vragen en levert een product dat perfect voldoet aan mijn verwachtingen.

10,0

Samantha

Score

Goed luisterend oor! Geen moeilijke woorden en poespas. Een en al top.

10,0

Danny Hulsel

Score

Wat een super ervaring! In alle rust behandeld ze je hulpvraag en handeld hiernaar! Met al haar kennis helpt ze je, zodat je verder kunt.

10,0

els winkelmolen

Score

Een hele goede en snelle afhandeling van mijn vragen . Meteen reacties op mijn mails. Een super vriendelijke en gemotiveerde advocate met verstand van zake. Hele fijne ervaring client versus advocate. 100% tevreden.

9,0

Mark

Score

Ik vond het een erg prettige ervaring om met Mr. Cuijten een aantal zaken rond mijn scheiding te kunnen bespreken. Zij geeft een helder, duidelijk en oprecht advies. De schriftelijke onderbouwing was uitgebreid en duidelijk.

10,0

Sandra

Score

Vanaf het eerste contact moment per telefoon, tot aan de laatste mail, was alles goed geregeld. We kregen goede uitleg en advies en mr. Cuijten heeft onze zaak op een goede manier afgerond. Super bedankt!

10,0

Dennis

Score

Zeer vakkundig bijgestaan door mr. Iris Cuijten. Erg professioneel, luistert aandachtig en geeft vertrouwen. Neemt de tijd en leest zich goed in. Schakelt snel als de situatie dat vraagt en altijd bereikbaar wanneer je haar nodig hebt. Een zeer positieve ervaring met een zeer goed resultaat. Dank je wel Iris. Groeten, Dennis en Linda

1 2 3 4 5