Mekkes Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Farhad

Score

Aandacht voor de klant en heel accut over de feiten.

9,0

Walid

Score

Asylum

10,0

Ignacio de la Fuente

Score

Me ayudo muchísimo cuando estuve en los calabozos de Amsterdam, fue muy amable y muy profesional en su trabajo. La puntuo un 10.

10,0

Jeffrey

Score

Ik nam contact op met Julia na het invorderen van mijn rijbewijs. En tot mijn grote verbazing had ik deze heel snel weer terug door het snel en duidelijk handelen van Julia. Ik hou van snelle en korte lijntjes en Julia gelukkig ook en dat heeft ervoor gezorgd dat alles zo snel is gegaan. Van alles een update, en met elke vraag die had kreeg ik direct een antwoord. Kortom, ik ben meer dan tevreden en raad iedereen aan om Julia te contacten als er problemen zijn!

10,0

Jean sno

Score

Ze heeft der beste gedaan voor week voor de zitting

10,0

Emile C. de Jong

Score

Mr.Mekkes is erg pro-actief, bij meerdere aan-gelegenheden, met politie, bij rechter/ officier v justitie enz was zij altijd aanwezig om mij bij te staan, wat zij uitstekend deed. Nog voor ik iets kon vragen gaf zij me al t antwoord.

8,0

Henk Leerdam van

Score

Hele fijne communicatie, meelevende advocaat die luisterde, goede adviezen geeft er er ook staat voor haar cliënt. Haar adviezen van hoe te handelen in rechtzaak zeer waardevol Mijn dank is groot

10,0

Romano

Score

Mijn ervaring was prettig en had een positieve afloop.

10,0

S. Ortega

Score

Naar mijn ervaring was ze goed voorbereid om het beste resultaat te behalen. Ik ben zeer tevreden met haar diensten. Zeker aanbevolen.

10,0

Diana

Score

Julia is heel goed in haar werk. Ze reageert snel en handeld per direct. Ze staat altijd voor je klaar en ze denkt heel goed met je mee. Julia maakte vooraf een schatting met wat voor straf ik zou kunnen verwachten, en die kreeg ik uiteindelijk ook. Super fijn! Conclusie, een TOP advocaat.

1 2