Meesters van zaken

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Ruslan Mirza

Score

Zeer deskundige advocaat. Alles duidelijk en goede communicatie.

10,0

Anouk Tukker

Score

Meester Boogaard is een ontzettend fijne man in de omgang, is snel in zijn handelen en communicatie en is duidelijk in de verwachtingen en doelen die worden besproken. Het was een ontzettend fijne samenwerking en voor ons een positieve uitkomst.

8,0

Sophia Kroeze

Score

Vanaf het contact t/m het vonnis heb ik vertrouwen gehad in Meesters van Zaken. Prettig eerste contact en up to date gehouden tot de volledige afwikkeling. Fijne samenwerking vanaf het eerste moment.

10,0

Kevin

Score

Meneer Boogaard heeft mij bijgestaan in een zaak tegen mijn werkgever

10,0

SBA Beveiliging

Score

Werd goed naar onze zaak geluisterd, snelle en professionele communicatie.

9,0

Willem

Score

Mr. Boogaard geeft duidelijke en goed onderbouwde adviezen. Contentieuze uitwerking, heeft controle over alle aspecten betreffende de zaak. Open en duidelijke communicatie. Al met al een zeer goede ervaring.

10,0

luuk danz

Score

werd goed naar onze case geluisterd gemakkelijke snelle communicatie en hierdoor konden we snel een definitief document opstellen

10,0

Henny

Score

Die ene zin is feitelijk voldoende, daarin word alles gezegd.

10,0

Pat

Score

Mijn zaak is inhoudelijk heel goed uitgediept en ondanks de voor mij niet zo gunstige prognose bood het me toch veel inzicht in vervolgstappen die ik moest nemen, en vooral hoe ik de bestaande correspondentie met de tegenpartij moest duiden. Kortom, zeer deskundig!

10,0

Hooman

Score

-

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12