Meesters van zaken

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Kop ICT

Score

Ook wij hebben wel eens te maken met een juridische verschil met een klant of leverancier, helaas deze keer ook. We zijn zeer deskundig en ervaren geholpen door Meesters van Zaken, uiteindelijk is het met een sisser afgelopen. Ik zal Dhr. Boogaard van Meesters van Zaken zeker aanbevelen in mijn netwerk.

9,0

Jaïr

Score

Ik ben enorm goed geholpen tijdens de procedure. De communicatie verliep goed en het introductie gesprek was erg verhelderend. Ik wist waar ik aan toe was.

9,0

Floris

Score

Je hoopt als bedrijf niet te vaak te maken te hebben met een klant die niet betaald. Maar mocht dat wel zo zijn dan kun je het dossier met vertrouwen overdragen aan Meesters van zaken.

9,0

Sevilay

Score

Hele fijne advocaat, is duidelijk en weet waar hij het over heeft. Reageert snel op je vragen en houd tussentijds contact. Top advocaat!

10,0

Rikcie

Score

Was een kennismakingsgesprek en kreeg alle ruimte om mijn zaak uit de doeken te doen. Werden relevante vragen aan mij gesteld. De zaak werd zeer serieus genomen.

10,0

Fatima

Score

Gezien ik behoeftig was aan juridisch advies heb ik contact gezocht met de heer G. Boogaard. Mijn case werd snel opgepakt en zodoende ben ik snel voorzien van advies waarvoor dank.

10,0

S Reyntjes

Score

goed en strak geregeld

10,0

Chris van Bruggen

Score

Guus weet waar hij over praat en is heel klant gericht. En weet waar hij over praat.

10,0

Houssain

Score

De snelheid hoe de zaak is afgehandeld en de service is top

9,0

Anita Wix

Score

Ik heb Guus Boogaard gevraagd mij te helpen met een best lastige zaak. Guus heeft met de info die hij had in een korte tijd mijn standpunt helder en duidelijk weten over te brengen waarna de tegenpartij zich heeft teruggetrokken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10