Meester Leonie

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Freek

Score

Een goede indicatie gekregen voorafgaand. Goede uitleg en top communicatie. Altijd bereidt voor vragen of hulp. Goed bereikbaar.

10,0

Wim

Score

Leonie is echt een Topper. Staat altijd voor je klaar en communiceert duidelijk en ook meteen. Heeft me echt goed door het hele proces geholpen wat ongeveer een jaar in totaal heeft geduurd. Was er best gestrest door maar Leonie stelde me telkens weer op m'n gemak. Top-advokaat dus. Petje af en heel erg bedankt Leonie,

10,0

Anoniem

Score

Ik ben ├Ęcht goed geholpen door, Leonie.

8,0

Ibtissam Zeroual

Score

Ik ben goed geholpen en ook goed begeleid gedurende het proces!

10,0

Sultanzadah

Score

Mevrouw Elema: Heeft mij in een ongeldige proces heel goed kunnen ondersteunen. Complimenten!

10,0

Demi

Score

Heb heel goed contact gehad met Leonie. En ben heel snel geholpen, heb binnen 8 dagen me rijbewijs terug gekregen!

10,0

Glenn

Score

Ik ben uitstekend geholpen. Kim heeft alles perfect uitgezocht en voorbereid, waardoor ik rustig kon blijven en vertrouwen had in een goede afloop.

10,0

Nicolette Kunst

Score

Ze stelt je ook zo op je gemak ze is lekker krachtig in de recht zaal ze weet wat ze zegt

10,0

Janeiro

Score

Ontzettend tevreden over de werkwijze en aanpak van Leonie. Het resultaat was een mooie afsluiting van een prettige samenwerking. Ik had geen betere advocaat kunnen wensen.

10,0

Anoniem

Score

Leonie is naast een top advocate een leuke persoonlijkheid. Ze stelt je op je gemak, legt goed uit wat de rechtszaak inhoudt en wat de gevolgen kunnen zijn. Daarnaast is ze makkelijk via Whats app te bereiken. Na een vrijspraak regelt ze ook meteen dat er een schadeclaim ingediend wordt om de advocaat kosten terug te krijgen. Ik ben blij dat ik haar benaderd heb en kan haar aan iedereen aanbevelen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9