Meester in Verbinding Arbeidsrechtadvocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Niek

Score

Ik heb Maxime om advies gevraagd bij een conflict met mijn werkgever over mij contact. Het contact met haar was erg snel opgezet en erg prettig. Achteraf ben ik er uitgekomen met mijn werkgever en is Maxime ook erg meedenkend geweest betreft de kosten. Een absolute aanrader voor iedereen die advies wil hebben over arbeidsrecht.

10,0

Tina

Score

Maxime heeft me goed geadviseerd over mijn rechtspositie bij m'n werkgever. Ze denkt met je mee over eventuele vervolgstappen en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Ook was het erg prettig dat ze snel tijd voor je kon maken als je nog vragen had.

10,0

Anoniem

Score

Na een vervelende situatie die zich voordeed op het werk was Maxime de redder in nood! Kundig, direct, zakelijk en uitermate secuur! Met Maxime aan je zijde is geen brug te ver en geen last te zwaar! Ze kijkt met een ruime blik naar wat rust te doen en heeft daarbij oog voor jou als persoon. En is daarin zeer empathisch bedreven! Kortom een welverdiende dikke 10 en een hartelijke aanbeveling!

10,0

Frans

Score

Mocht je in een arbeidsconflict geraken, dan zou ik zeker adviseren om met Maxime in zee te gaan! Mijn ervaringen zijn erg positief. Ze toont oprechte interesse in jou als persoon, ze beschikt over een groot emphatisch vermogen en deze eigenschappen zorgen ervoor dat het contact erg prettig was. Daarnaast wil ze het naadje van de kous weten, alvorens een plan van aanpak op te stellen. Ook liet ze mij zelf achter het stuur plaats nemen, zodat ik zelf bepaalde welke doelen uit het plan van aanpak voor mij de meeste prioriteit hadden. Het gaf mij veel rust dat zij de communicatie met mijn ex-werkgever overnam.

10,0

Client

Score

Vanwege een geschil op het werk gezocht op een advocaat met 'tact' zowel in de verbale als wel in schriftelijke communicatie en dit gevonden in Meester in Verbinding. Dit heeft geresulteerd in een betere regeling dan al was voorgesteld en dit alles binnen een relatief kort tijdsbestek met duidelijke uitleg en eindbrief. Helemaal top en deze MiV is zeker een aanrader. Ga zo door M ;-).

8,0

Mirjam Mascini

Score

Maxime is geïnteresseerd, deskundig en to the point.

10,0

Chambica

Score

Contacten verliepen soepel. Betrouwbaar en eerlijk advies met duidelijke uitleg in de overweging nemende risico's. Aanvullende rechten waarvan ik niet op de hoogte was zijn meegenomen. Uiteindelijk de gang naar de rechter weten te voorkomen met een goede schikking. Neemt ruim voldoende tijd met de nodige empathie. Al met al een prettige ervaring. Mocht ik in de toekomst opnieuw bijstand van een advocaat nodig hebben weet ik wie ik ga bellen!

10,0

Ensar Isik

Score

Zeer tevreden over de fijne duidelijke communicatie, advies en afhandeling van mijn zaak. Er wordt op alle vlakken meegedacht en geadviseerd. Tevens een prettige, vlotte en vertrouwde samenwerking, waar ik erg dankbaar voor ben. Ook met een goed resultaat in mijn voordeel. Op basis van mijn ervaring, beveel ik Maxime de Coninck, van Meester in Verbining zeker aan!

10,0

Ruben

Score

Ik ben uitstekend geadviseerd door deze advocaat waar ik het zeker niet alleen voor elkaar heb gekregen heeft zij er wel een goede regeling voor mij uit weten te halen echt op alle punten een deskundige advocaat

10,0

Ivo

Score

Wanneer je voor arbeidsrechtelijke uitdagingen staat dan is Maxime de aangewezen persoon om aan je zijde te hebben. Maxime is begripvol, heeft veel oog voor detail en kan snel schakelen. Hierdoor hebben we snel kunnen inspelen op ontwikkelingen en heeft het proces een positieve afloop gekregen.

1 2 3 4 5