Mediation & Advocatenpraktijk Den Hollander

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Annemieke

Score

Goede en vriendelijke benadering. Er wordt tot het laatst meegedacht.

8,0

M

Score

Mr. Den Hollander heeft met ons meegedacht en ook zeker gewaarborgd dat er geen stappen werden gezet waar wij nog niet aan toe zouden zijn. Ze luistert goed en is integer.

10,0

Leon van Eijk

Score

Prettige sfeer om te communiceren over moeilijk/pijnlijk onderwerp, deskundig en vriendelijk

9,0

Hans van der Hoek

Score

Een ter zake kundige mediator, integer en volstrekt onpartijdig. De mediator heeft gevoel en betrokkenheid laten zien tijdens het proces. De balans qua emoties en de zakelijke aspecten uitstekend aangevoeld en zo ook het mediation proces begeleidt.

9,0

Martin

Score

Tijdens het gehele proces, zijn mijn ex-vrouw en ik uitstekend geholpen. Alle was duidelijk en overzichtelijk.

10,0

Jeanette

Score

De scheiding is zeer vlot en in goede harmonie afgewikkeld. Er was ruim aandacht voor de emoties naast de juridische aspecten en de communicatie verliep soepel.

10,0

R.D. Gideonse

Score

Hoop ellende meegemaakt met de pachtkamer in Middelburg Bijloo heeft het tij weten te keren weet werkelijk alles van pacht weet precies hoe de hazen lopen. Bijloo heeft net zo veel verstand van pacht als Cruif van voetbal

8,0

Mirjam Breederveld

Score

Petra is zakelijk wat wij echt nodig hadden. Ze gaf ons de juiste adviezen en is duidelijk. Nogmaals bedankt dat je ons zo goed heb geholpen. Ik ben persoonlijk heel blij dat we op 5 mei (Bevrijdingsdag) hebben getekend en dat de officiƫle scheidingsdatum 23 juni is (mijn verjaardag). Na 7 jaar er overgedaan te hebben is dit wel speciaal.

9,0

Richard

Score

Rust en deskundigheid, meedenken zijn de steekwoorden die het proces typeerden.

8,0

Arjan

Score

Goede begeleiding bij onze scheiding en uitleg van het proces. Een fijne, rustige gesprekspartner met oog voor beide partijen.

1 2 3 4 5