Marree en Dijxhoorn Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Johan

Score

Altijd een heldere communicatie, afspraken worden nagekomen, dus prima.

9,0

Michaël

Score

Door Tally bijgestaan in een ontslag procedure. Ze heeft haar taak zeer goed gedaan. Meedenken en doorgaan waar ik zelf gestopt zou zijn. Prettig en direct contact en een goede buffer waar emotie niet altijd handig is.

9,0

Frederik Deneckere

Score

Vlot contact en snel actieplan, vrijdag eerste contact, maandag eerste afspraak en hele goede opvolging tot eindpunt. Heel deskundig advies op basis van geleverde informatie. Goede bereikbaarheid doorheen het proces. Vlotte communicatie en feedback zowel mondeling als schriftelijk. Heel menselijke en respectvolle benadering ondanks gevoelige materie en juridisch kader.

9,0

Helen

Score

Scherp als het moet, zacht waar het kan. Tally Opbroek is een unieke advocaat; iemand die altijd gaat voor het beste resultaat. Vakkundig weegt ze alle scenario's af en schetst ze de voor- en nadelen. Ze adviseert overtuigend en geeft tegelijk veel ruimte voor vragen en maatwerk. Een fijne, persoonlijke en betrokken vrouw die altijd kijkt naar het belang van haar cliënt en tegelijkertijd ook zorgvuldig die van de andere gesprekspartner inschat. Daarmee geeft ze realistische adviezen en schetst ze stap voor stap de aanpak. Tally heeft humor, kan relativeren, denkt mee en is daarnaast ook zeer krachtig in haar betoog. Een fijne en vakkundige powervrouw om op te bouwen.

10,0

Laura

Score

Het was zeer prettig om met Tally Opbroek te werken. Haar toegankelijke, persoonlijke, flexibele en professionele benadering sprak me gelijk aan. Tally is enorm servicegericht, ze denkt op alle fronten mee, stelt de juiste vragen en gaat voor het leveren van kwaliteit. Door deze combinatie hebben wij een waardevol, goed en compleet product ontvangen! Ik kan Tally dan ook van harte aanbevelen. Voor eventuele andere relevante vraagstukken in de toekomst, zullen wij zeker weer contact met haar opnemen!

9,0

Annemarie van den Thillart

Score

Tally Opbroek heeft mij bijgestaan. Zij is invoelend als je het nodig hebt, ze is zakelijk en hard als het moet en gaat voor het beste resultaat zonder daarbij oog voor realiteit te verliezen. Ze heeft mij absoluut door een spannende periode heen geleid op zeer persoonlijke wijze waardoor ik echt voelde dat ik op haar kon terugvallen en ik vertrouwen hield in goede afloop!

10,0

Robin

Score

In een zeer nare situatie rondom een werksituatie werd ik ondersteund door mevrouw Opbroek. Ze is zeer ervaren en adequaat om tot een oplossing te komen.

9,0

B.

Score

Vanaf het begin een heldere en duidelijke uitleg over het proces en de te volgen strategie

10,0

Gerard Hannema

Score

Arienne heeft mij geholpen met het maximaliseren van een vaststellingsovereenkomst na ontslag. Altijd netjes, ook al was de basis van het verweer van de tegenpartij gebaseerd op intimidatie. Altijd rekening houdend met de mens achter de klant (je wilt echt niet eindigen bij de rechter, ook al vind ik dit zelf beroepsmatig juist leuk). De tegenpartij tot wanhoop drijvend (HR-manager: als ik ooit in deze situatie kom, wil ik die advocaat).

10,0

Mischa

Score

Prima

1 2 3