Maria & Sevgi Familierecht

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Cynthia

Score

Wegens een zwaar emotioneel moment in contact gekomen met Maria. Een hele fijne advocaat met een fijn inlevingsvermogen. Maar gaf ook zeker goede raad/tips. Maria is zeer professioneel, betrokken, open en eerlijk naar je toe. Dat is wat ik zo waardeer aan Maria.

10,0

F

Score

Super goed en snel geholpen en de zaak meteen de eerste keer gewonnen. Dankjewel Sevgi.

10,0

Aylin

Score

Zeker een advocaat die je moet nemen, ze weet wat ze moet doen. Ze is heel rustig, professioneel en goed voorbereid op alles.

10,0

Lindsay

Score

Betrokken advocaat die luistert en het juiste advies geeft!

10,0

Jasper

Score

Fijne benadering, veel contact gehad, via whatsapp en email goed bereikbaar. Goede adviezen gekregen. Dank hiervoor!

8,0

Femke

Score

Goede inzet betrokken en een fijne samenwerking.

10,0

Rachelle

Score

Zoals ik in de titel al zei: Heel erg toegewijd en altijd bereikbaar of snel een reactie. Dit vind ik erg fijn. Het toegewijde omdat Maria hiermee bewees dat zij mij echt wilde helpen en zo kon ik haar meteen vertrouwen in wat zij doet. En het altijd bereikbaar zijn en snel reageren, is gewoon fijn. Ik voelde me gehoord, dat was in mijn situatie nieuw. Ik ben hier heel erg blij mee. Ook hoe Maria mij heeft bijgestaan tijdens de rechtszaak. Echt een aanrader is dit dus en mocht het nodig zijn dan weet ik Maria te vinden.

10,0

M

Score

Goeie ervaring met Maria & Sevgi. Dank voor je tijd en inzet Sevgi. Het beste, M

8,0

Elena

Score

Ik ben zeer tevreden over de inzet van Maria als mijn advocate. Haar juridische kennis is indrukwekkend, zo is ze bijvoorbeeld ook op de hoogte van alle jurisprudentie en van alle relevante pilots/projecten. Al heeft ze samen met haar compagnon een zeer goedlopende advocatenkantoor, geeft ze je altijd het gevoel of ze alle tijd voor je heeft en doe je nooit tevergeefs een beroep op haar. Ze zit bovenop je zaak, geeft tijdig een signaal als je als client een actie dient uit te voeren. Heeft altijd alle begrip voor je, legt alles geduldig en duidelijk uit en geeft je het gevoel of jij haar enige cliƫnt bent. Ze heeft mij begeleid bij het proces voor kinderalimentatie en omgangsregeling voor mijn kind. Ik ben meer dan tevreden over de uitkomst, waardoor er nu meer rust in ons gezin is. Ik kan Maria dus echt van harte aanbevelen als je een advocaat nodig hebt die deskundigheid met persoonlijke aandacht en warmte combineert. Ik ben dan ook volledig eens met de slogan op hun website: 'Wij helpen en begeleiden mensen naar een een nieuwe toekomst'. Mocht ik in de toekomst nogmaals een personen- of familierecht advocaat nodig hebben, zal ik zondermeer weer voor Maria kiezen.

10,0

Tim Mannens

Score

Zowel mw. Psara als mw. Akpinar zijn erg professioneel en bereiden alles goed voor.

1 2 3