Maes Law

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Anoniem

Score

Ik ben door Tessa bijgestaan in mijn zaak. Ze heeft mij super fijn en op een begripvolle manier geholpen. Ze verplaatst zich in mij waardoor wij goede keuzes hebben gemaakt.

10,0

Mark

Score

Veel expertise en fijne communicatie.

10,0

T

Score

Tessa heeft mij bijgestaan in de onderhandeling van mijn VSO. Aangezien ik het graag netjes wilde afronden met mijn werkgever heeft zij mij geholpen om dit tot een goed einde te brengen. Adequate afwikkeling en prettig in het contact.

3,0

Erick

Score

Met veel enthousiasme is mijn zaak door Bart aangetrokken en geaccepteerd en ik had het volste vertrouwen dat hij dat met zijn team voortvarend zou aanpakken. We zijn nu bijna een jaar verder en voortgang is er niet. Op mijn verzoeken om dan daarover alsmede de planning beter te communiceren heeft niet geleid dat op dat vlak verbeteringen hebben opgetreden. Ik voel me compleet in de steek gelaten en vraag me af hoe dit nu verder moet.

10,0

Rob Sanches

Score

We hebben nog geen gebruik van de diensten hoeven maken, maar we zijn blij dat wij ML achter ons hebben staan.

10,0

Olga Houttuin-Vartanova

Score

Maes Law helped me twice with my work visa, they did an excellent job! My best recommendations. Kind regards, Olga

10,0

Roelof

Score

In de aanloop naar een rechtzaak in hoger beroep word alle benodigde informatie goed doorgenomen in samenwerking met een prettig en begripvol contact.

10,0

Erik Rooze

Score

Bart weet waar hij het over heeft en focust maar op 1 ding: het doel!

9,0

Brigitte Kuitenbrouwer

Score

De medewerkers van Meas law zijn zeer goed ingelezen, klantvriendelijk en accuraat. Zij hebben mij goed geadviseerd en bijgestaan, zowel mentaal als emotioneel.erg blij mee. Geholpen door B.MAES EN R. BELTZER maar die staat niet in het lijstje.

10,0

Marleen Bouwman

Score

Heel prettig contact gehad met en geadviseerd door Tessa Lust.