Maatwerk Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Debby

Score

Adequaat professioneel betrokken en communicatie verliep heel erg goed.

10,0

Philippe

Score

De heer Maat heeft ons in een lastige zaak professioneel en vakkundig bijgestaan, waarvoor veel dank. Hij is zijn vak duidelijk machtig.

10,0

Rudolf

Score

Deskundig geholpen,met duidelijke afspraken. Kon naar mijn mening niet beter.

10,0

Anoniem

Score

Uitstekend geholpen! Goede en duidelijke communicatie, en zeer deskundig advies. Een prettige samenwerking met Maatwerk Advocaten.

8,0

heer T van der Vele

Score

Goed en correct behandeld

9,0

John

Score

Goed te bereiken, meedenkend, snelle acties, voor cliƫnt opkomen!

8,0

David

Score

Je bent bij Maatwerk Advocaten geen case, maar een persoon, een onderneming, die advies en hulp nodig heeft. Zo wordt je ook behandelt en zo lossen zij het ook op, samen. Het is bij Maatwerk niet alleen de naam, ze passen zich echt aan! Goed werk.

10,0

Robert S.

Score

Wij werken al meerdere jaren samen met Maatwerk Advocaten en zijn erg tevreden. Op meerdere vlakken helpen ze ons met juridische zaken (van arbeidscontracten tot juridische vraagstukken). Ze zijn makkelijk bereikbaar, betrokken, behulpzaam, informeren pro actief en nemen alles uit handen en vragen alleen input als dit echt nodig is. Een fijne partner om mee samen te werken.

8,0

Hessel Dijkstra

Score

Diederik Maat is deskundig, duidelijk, recht door zee en zit boven op het dossier. Door heldere communicatie kan er snel en goed worden geschakeld. Bagger- en Aannemersbedrijf Zijsling en Zonen B.V. Hessel Dijkstra

10,0

Raimunda

Score

Grote mate van vakkundigheid en professionele werkwijze. Realistische benadering en zeer prettig in de omgang. Wij kunnen iedereen Maatwerk Advocaten aanraden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13