Loonstein Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Michel en Amanda

Score

Mijn ervaring met Loonstein Advocaten is meer dan positief staan altijd open voor een gesprek, en geven hierin altijd een duidelijk advies omtrent je vraag. Het kantoor heeft ons bijgestaan in een tweetal zaken die best ingewikkeld waren voor ons beide. Deskundigheid, vriendelijkheid en betrokkenheid meer dan voldoende aanwezig bij dit kantoor.

10,0

Ghazi

Score

Meester Oosterhagen heeft mij zeer goed geholpen met een oudere zaak waar al meerdere advocaten mee bezig geweest zijn, maar eigenlijk niets in bereikt hebben. Meester Oosterhagen heeft mijn zaak zeer goed doorgenomen en heeft goed naar mij geluisterd. Ik heb mij gesteund gevoeld tijdens de gehele gang van zaken en ik ben zeer tevreden met hoe ik ondersteund ben, en met de uiteindelijke uitkomst. Met dank aan meester Oosterhagen kan ik het nu een plaatsje gaan geven. Bedankt.

10,0

Eyal

Score

Mijn zaak gewonnen dankzij Loonstein Advocaten. Uitstekend geholpen en blij met de uitkomst!

10,0

Tarik

Score

Johan is een advocaat pur sang.

10,0

Sander

Score

Wist precies wat die moest doen Heeft me goedgeholpen Zeker een aanrader

10,0

Marleen

Score

Luistert met empathie en voel me serieus genomen. Handelt direct en deskundig, houd me op de hoogte met de nodige uitleg. Geeft mij rust en vertrouwen en zo blij met de positieve uitspraak. Johan Bedankt !

10,0

Salomon

Score

Altijd bereikbaar en oog voor detail

10,0

Umit

Score

Sinds mijn kennismaking met Johan is hij mijn vaste advocaat en heeft hij ook meerdere familieleden geholpen met zaken. Johan heeft ons en vooral mij altijd heel goed geholpen en van goed advies voorzien. Wat mij vooral bevalt is het doorzettingsvermogen van dit advocatenkantoor. Ze zoeken alles tot op de puntjes uit en zorgen ervoor dat er alles wordt uitgehaald. Ik heb dan ook geen enkel moment het gevoel gehad dat ze er niet genoeg mee bezig waren of het voor het geld deden. Iets wat ik bij veel andere kantoren wel heb meegemaakt. Dit hebben ze ook keer op keer bewezen met hun diensten. Ik wil dan ook Johan & Benji en iedereen van loonstein advocaten van harte bedanken voor hun inzet en professionele hulp.

10,0

חיה

Score

אני ממליצה על משרד עורכי דין לונשטיין בגדול. עזרו לי מאד. בקיאים וחכמים.

10,0

Inna

Score

Uiterst vriendelijk personeel, zeer snelle en professionele afhandeling door de Advocaat en zijn hele team. We voelden ons heel goed verzorgd - het had niet beter kunnen gaan!

1 2 3 4 5 6 7 8