Legalz

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Marcel

Score

Ik heb twee keer van de diensten van Legalz gebruik gemaakt, specifiek op het gebied van copyright geschillen. Het is fijn iemand te hebben die heel scherp en gericht meedenkt, en snel actie onderneemt.

10,0

Alex

Score

We hebben onze algemene voorwaarden laten controleren en aanpassen door Legalz. Mevrouw de Roode heeft alle aanpassen en toevoegingen duidelijk uitgelegd. We zijn naar tevredenheid geholpen

10,0

Bianca

Score

Een fijne ervaring met Isabella voor het updaten en actualiseren van de algemene voorwaarden van mijn online marketing bedrijf. Ik ben blij met het eindresultaat en weet dat ik de juridische kant van mijn bedrijf hiermee goed voor elkaar heb.

10,0

Peter van der Vlist

Score

Samen met Robert en Isabella al onze contracten, algemene voorwaarden en verwerkersovereenkomst aangepast. Communicatie gaat snel en goed. Erg prettig.

9,0

Erik

Score

Goede ervaring. Er is geleverd wat gevraagd is, en samenwerking vond plaats op een prettige manier.

9,0

Laura

Score

De samenwerking als prettig en duidelijk ervaren - de partij kwam met een duidelijk plan van aanpak waar constante opvolging aan werd gegeven. De communicatie is prettig verlopen en het resultaat is behaald!

10,0

Ardaan

Score

Goed en snel geholpen en ook gericht op een praktische uitkomst waar we meteen mee aan de slag konden!

10,0

Jeroen Grusewski

Score

Goede kennis van de materie, en duidelijk communicatie. Tevreden met het resultaat!

8,0

Paul Likumahua

Score

Wij werken inmiddels bijna een jaar intensief samen met Isabella de Roode en Robert Grandia van Legalz. Wij zijn heel tevreden over deze samenwerking. Isabella en Robert zijn ervaren ICT-juristen. Wij zijn een jonge en snel groeiende (internationaal opererende) onderneming die met hulp en de waardevolle adviezen van Legalz de contracten heeft gestandaardiseerd die voldoen aan de internationale regel- en wetgeving. Verder is Legalz altijd bereikbaar om snel contracten en inkoopvoorwaarden te beoordelen tijdens contractonderhandelingen. Hun flexibiliteit is daarbij essentieel. Isabella en Robert kijken altijd verder dan de gestelde vraag en kijken altijd naar het grotere plaatje en komen dan met creatieve adviezen.

9,0

Ron

Score

Het eerste contact was prettig, kort en to the point. Legalz stelt de juiste vragen en wist al snel wat wij nodig hadden. De contracten zijn op een zakelijke en heldere manier geschreven.

1 2 3