Kuyp Baar advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Dave Entius

Score

Heel erg behulpzaam en met alles zeer duidelijk.

10,0

Rudy

Score

Goede uitpraak en weet wat ze doet super

9,0

Mitchell

Score

Boven verwachting erg goede bijstand

9,0

Ahmed

Score

Ik heb een goede ervaring gehad met Michelle coster. Ze komt heel erg professioneel over en weet precies wat ze doet. Ik voelde me ten alle tijden gehoord. Daarnaast wist ze me alle vertrouwen te geven dat alles goed zal komen wat eindelijk ook het geval was. Ik raad haar iedereen aan. Als je Michelle Coster hebt weet dat je in goede handen bent!

10,0

Onur

Score

Voor een Bibob begeleiding ben ik in 2021 aangaan kloppen bij Kuyp Baar Advocaten, Amber heeft mij hierin begeleid. Door het hele process heeft het advocaten kantoor vinger op de pols gehouden, van begeleiding met verzoeken en informatie stukken tot aan de begeleidende brief met als gevolg dat ik mijn vergunning heb gekregen. Daarnaast heeft meneer Baar ook een schappelijk oplossing gevonden in de corona tijd toen mijn budget minder was wat mij weer heeft geholpen om weer op benen te staan. Amber weet exact wat ze doet en zal je helpen met de vergunning geen zorgen. Bedankt Amber en Baar we zien elkaar weer bij de verlenging van de vergunning!

10,0

Gp van den burg

Score

ik ben al enkele jaren klant en mijn ervaring is zeer goed Hebben heel wat vervelende zaken tot een goed einde Gebracht Kan ze iedereen aanbevelen Bereikbaarheid en snelheid zijn top Agrariƫr noord limburg

10,0

Valentina

Score

Kuyp Baar Advocaten heeft in onze zaak het beste mogelijke resultaat bereikt. Tijdens het verloop was het altijd duidelijk waar we stonden, wat de mogelijkheden waren en de adviezen om een bepaald pad te volgen bleken steeds de juiste te zijn. Hoe stressvol en vervelend een zaak soms ook kan zijn, we voelden ons gehoord, begrepen en gerustgesteld. Vanaf het moment dat hij onze zaak aannam, hadden we door de deskundigheid en professionaliteit van onze advocaat het volle vertrouwen in een goede afloop.

10,0

Tacin Aydin

Score

Een hele goede advocaat die erg scherp is en alles goed heeft voorberaren

10,0

Achmed nazir

Score

Alles is duidelijk over wat ze kunnen doen voor je er worden geen beloftes gedaan maar gewoon een eerlijk en duidelijke stand van zaken. Er is ook een goede communicatie en dat is wel belangrijk

9,0

Emine Saatci

Score

Ik raad hem iedereen aan

1 2 3 4 5