Küppers & Odekerken Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

7,0

Maria/Magnolia

Score

Prettige samenwerking met het regelen van het erfrecht.

8,0

Z

Score

Rustig deskundig vriendelijk en adequaat, denkt met je mee

9,0

Jacques van Eck

Score

Ondanks het pijnlijke onderwerp een fijne sparringspartner, met kennis, empathie en fijne wijze van communicatie.

9,0

Marco

Score

Linda heeft me bijgestaan in een slepend traject. Daarbij heeft zij telkens een goede balans gevonden tussen juridische zakelijkheid en empathie voor de mens met begrip voor jouw situatie. Kwesties werden altijd in goede afstemming en samenwerking met elkaar uitgevoerd. Mogelijkheden en alternatieven werden goed met elkaar besproken en afgewogen. Haar geheugen is ijzersterk, zij heeft ieder detail vrijwel meteen weer paraat. De bereikbaarheid was altijd goed en toezeggingen zonder meer werden nagekomen.

9,0

Carmen

Score

Ik heb één kennismakingsgesprek gehad met mevr Küppers-van Duivenvoorde. Dit gesprek was fijn. Ze begreep mij en had goed advies voor mij. Ik heb uiteindelijk geen gebruik hoeven maken van haar diensten. Maar mocht ik in de toekomst een advocaat nodig hebben, dan zal ik zeker haar weer bellen!!

8,0

Boris de Hoon

Score

Mijn ervaring betreft Sanne Odekerken. We hebben constructieve gesprekken gevoerd, waarin ik behoefte had aan juridisch advies in relatie tot een scheiding. Sanne heeft op een heldere wijze advies gegeven en dit toegelicht.

8,0

AM

Score

The legal service provided was of good standard and performance in court was to the point. Thank you.

8,0

-

Score

Ik heb een zeer fijne samenwerking gehad met mevrouw Odekerken. Zij was zeer snel met reageren en stond altijd klaar om mij telefonisch te woord te staan. Zij was erg betrokken en ik het gevoel dat zij met mij mee leefde en de zaak graag netjes wilde afwikkelen. Ik vond het heel prettig dat zij mij altijd eerst een concept stuurde alvorens deze officieel te versturen. Zo had ik altijd een goed gevoel bij wat er gecommuniceerd werd. Ik zou haar zeker aanbevelen.

8,0

Patrick

Score

Korte bondige samenvatting van wat ik wilde weten, er werd niet omheen gedraaid. Duidelijke taal, als je daar van houd ben je bij Kuppers & Odekerken aan het juiste adres. Ik zou Sanne Odekerken zeker aanbevelen als advocate!

8,0

Andre

Score

Goed en duidelijk advies ,afwachtend ,wat soms goed uitpakt

1 2 3 4 5 6 7