Koppen & Lut Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Ed Konings

Score

Perfecte hulp en goede communicatie. De heer Koppen heeft heel snel gehandeld en mij enorm geholpen. Binnen een week had ik mijn rijbewijs terug. Echt super bedankt!

10,0

Stan

Score

Het contact met Mr. Lut was vanaf de kennismaking heel prettig. Ze voelde de situatie goed aan; geen vraag was te veel. Ze is invoelend en stelde ons echt gerust door haar duidelijke antwoorden, advies en het bijstaan bij mijn zaak.

10,0

Helene Smith

Score

Dhr Coppen heeft alles op alles gezet om in mijn zaak vrijspraak te krijgen. Het is een advocaat die eerlijkheid en rechtvaardigheid op de 1ste plaats zet! en hij vecht door totdat ze echt horen wat hij te vertellen heeft! Ieder die nog n advocaat nodig heeft beveel ik hem zeker aan!

10,0

Bjorn

Score

Ik ben zowel door Mr. Koppen en Mr. Lut vertegenwoordigd tijdens mijn strafzaak en kan alleen maar vol lof spreken! Goede en eerlijke communicatie, betrokken naar klant toe en bekwaam in hun vak.

10,0

Pim

Score

Concreet en efficiƫnt. 1000 maal bedankt en tot nooit meer ziens!!!! (Hopelijk)

8,0

Jo

Score

Mr Lut heeft ons op een zeer menselijke duidelijk toegeweide manier bij gestaan in onze zaak. Mr Lut heeft ons geadviseerd zonder verkeerde verwachtingen te scheppen. Mr Lut heeft veel oog gehad voor het menselijke en emotionele vlak in de voorbereiding maar ook tijdens de rechtzaak. STEUN, RAAD en DAAD met hoofdletters. Ik gun iedereen die juridische hulp nodig heeft dezelfde steun zoals wij die hebben gekregen. heel veel dank ....

10,0

S.

Score

Zeer prettige samenwerking ondervonden. Vakbekwaam en professioneel. Met vrijspraak als beste resultaat zeker een aanrader!

8,0

Rene

Score

Kon snel terecht. Goed overleg en advies gehad. Leuk persoon!! En sinds kort prachtige locatie in de mooiste straat.

10,0

Jolanda vd Heuvel

Score

Ik ben heel correct en vriendelijk ontvangen. Mede dankzij uw hulp is alles tot het juiste einde gebracht. Ik zal u dan ook bij iedereen aanbevelen. Met vriendelijke groet en mijn hartelijke dank! Jolanda vd Heuvel en Wesley Opheij

10,0

Anke

Score

Heel fijn menselijk contact, snelle reactie op mail en goed bereikbaar ook telefonisch. Fijne afhandeling en positieve uitslag! Zeker een dikke aanbeveling! Bedankt hiervoor!

1 2 3 4 5 6 7 8