Kop Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

goof van keulen

Score

- Kort, snel en duidelijk antwoord op vragen. - Mistige ingewikkelde juridische teksten worden duidelijk uitgelegd. - Denken mee en kunnen ze zich goed verplaatsen in je bedrijf.

10,0

René

Score

Roel en Maida hebben mij met hun vakkennis en betrokkenheid uitstekend geholpen bij het opmaken van een vaststellingsovereenkomst.

10,0

Wieck

Score

Korte lijnen, persoonlijk aanpak, prettige sfeer!

9,0

Ted

Score

Toegankelijk, gedreven, betrokken, empathisch, snel en accuraat.

10,0

Ligui

Score

Heeft me zaak goed geholpen

10,0

Michal Majerczyk

Score

Verdient een advocaat die een zaak heeft verloren het hoogste cijfer? Ik denk dat we verloren hebben, maar dat is slechts mijn mening. Een koppige ezel die de hele wereld probeert te veranderen en niet eens zijn eigen leven kan veranderen. Ik kon niet bewijzen dat mijn ontslag op staande voet een legitieme en onmiddellijke reden had en niemand anders kon dat. En wat ik van de advocaten eiste, was onmogelijk. Bij het kijken naar de TV-serie "SUITS" en de opeenvolgende overwinningen van de hoofdrolspelers, hebben we visioenen van advocaten die de rechtbank en de hele wereld bedreigen, steeds een ogenblik voor de aankondiging van het vonnis, een vurige toespraak houden die het hele beeld van de zaak verandert en iedereen stilvalt. Weer een overwinning voor de verzameling. Winnen is alles. Winnen is zo belangrijk voor advocaten dat ze zaken kiezen om de smet van mislukking te vermijden, vergetend dat het het gewicht van de zaak is, niet het aantal zaken, dat een advocaat groot maakt. Roel en zijn medewerkers hebben mij GRATIS juridisch advies gegeven. Hij vertelde me dat het erg moeilijk is om dit soort zaken te winnen in het Nederlandse rechtssysteem. Maar hier had hij het mis. De uitspraak van het Gerechtshof was anders dan de uitspraak van de kantonrechter. Roel Kop en Maida Sahman verminderden mijn vonnis bijna zes keer in mijn voordeel. Van een totaal verlies wonnen zij een gelijkspel. Zij hebben zich meer dan nodig voor deze zaak ingezet, hoewel zij nog steeds niet het totale verschuldigde bedrag hebben ontvangen. Ze hebben elk document dat kon helpen doorgenomen, wat betekende dat ze de hele verdediging verschillende keren hebben moeten herschrijven. Ik dacht even dat ze de zaak serieuzer namen dan ik. In Nijmegen vind je advocatenkantoren die anders zijn dan alle andere. Zij nemen hopeloze zaken aan en verwachten daar niets voor terug. En daarom verdienen ze ook alles. 10/10

10,0

Ajanieh

Score

Uitstekend hulpzaam

10,0

Marc

Score

Gelukkig hebben wij niet vaak een advocaat nodig, maar als wij advies nodig hebben dan maken wij al jaren lang gebruik van Kop Advocaten. Lekker snel schakelen en handelen, daar hou ik van!

10,0

Ayel Mohamed

Score

Beste hulpzaam ad

8,0

Erik

Score

Alleen het inzetten van nieuwe acties moest van mijn kant komen. Daar had ik meer initiatief van Roel zijn kant verwacht (daar had ik misschien ook duidelijker naar moeten vragen). Inhoudelijk alleen maar lof.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18