Knoester Van der Hut Alberts & Korteling Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Frank

Score

Mijn ervaring met Jon begon door aanraden Bas Haans ( later hij me veraden Bas)...hij zeg dit is de beste advocaat Job.. ik zat bij Frank Koningsveld waar ik minder .vertrouw in had,teveel leunend met kliniek mee..maar goed Job vind ik een zeer deskundig man en zeer profecioneel in het werk hij uitvoer..dankzij hem kreeg ik V.O..eerlijkheids halve moet ik bekennen dat stelt me iets teleur hij ik vermoed weet niet zeker uitspraak juni tbs met dwang ..ik wist en was er van overtuigd dat het niet eerlijk was gegaan dus ben ik PI.Almelo zelf de oplossingen gaan zoeken en de waarheid zo prk Apeldoorn zei je ben welkom als inpuls en emotie regulatie werk ik de reclasering nicky thiissen vertelde leugen op leugen dat zweer ik op me moeder...en is geen waandenk beeld van mij...maar goed het postieve van Job in die nare tijd was dat hij alles wat ik vond ja ik zelf zocht in PI .hij wel doorstuurde naar het hof..ik geef Job en wil eerlijk zijn een voldoende 7...een beste Man zeker Job Knoester

10,0

Anoniem

Score

Job is zeer correct en denkt goed mee. Het was mijn 1e ervaring en heb zeer goede begeleiding gehad. Echt een aanrader. Veel kennis.

10,0

Ardy

Score

Na een nare ervaring met een zeer ingewikkelde tijd tot gevolg was Job een rustpunt. Door zijn persoonlijke en kundige houding kwam ik tot rust en kwam mijn zaak tot een positief einde. Door de volharding en kennis van Job en zijn kantoor heb ik mij nooit zorgen gemaakt. Ik kan ze zeer aanraden.

10,0

Edith Wanschers

Score

Onze ervaring met Job en collega's is alleen maar positief. Goede voorlichting, heldere communicatie maar vooral een goede onderbouwing van feiten en het adequaat weerleggen van negatieve beweringen in de rechtszaal. We hadden ons geen betere advocaat kunnen wensen. Hartelijk dank dat je onze steun en toeverlaat wilde zijn, Job.

10,0

Wouter

Score

Mr Knoester is een betrokken en behulpzame advocaat die oog heeft voor de mens.

10,0

Ton Buitinga

Score

E.patisch en toch objectief

9,0

R.m

Score

Dhr Knoester is iemand met erg veel kennis en proffesionaliteit, die u alles rustig en duidelijk uitlegt en u verteld wat de beste stappen zijn om te maken. Om zo samen met u tot de best passende oplossing in u zaak te komen. Ook de gesprekken met het kantoor heb ik als erg prettig ervaren. De mensen van KVK Advocaten helpen u op een zeer deskundige manier!

10,0

Tim

Score

Job heeft mijn TBS dwangverpleging in hoger beroep naar voorwaardelijke TBS kunnen omzetten middels een ijzersterk pleidooi. Je merkt ook echt de deskundigheid van Job op TBS gebied alsmede met betrekking tot het lezen en interpreteren van NIFP rapportages. Kortom een buitengewoon kundige advocaat waardoor ik mij meer dan vertegenwoordigd voelde tijdens mijn inhoudelijke behandeling maar ook in de aanloop naar mijn Hoger Beroep.

10,0

Jordan

Score

Zeer goede ervaring met dit kantoor. Fijne advocaat, zeer betrokken bij de zaak en zet zich in voor mij als cliƫnt.

10,0

Ad

Score

Me. Knoester heeft mijn zaak zeer deskundig aangepakt met een uiteindelijk zeer goed resultaat voor mij als ik kijk naar de eis en de uiteindelijke uitspraak. Mr. Knoester heeft een uitsteken pleidooi gehouden en de rechter heeft dit gelukkig grotendeels overgenomen. Ik heb zeer tevreden over de hele ondersteuning door Knoester en kan hem aan iedereen welgemeend en van harte aanbevelen. Ad Smit.

1 2 3 4