Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

T

Score

Op prettige wijze bijgestaan door betrokken advocaat

8,0

C

Score

Hoewel de scheiding niet mijn keuze was en de emoties regelmatig de overhand hadden, is het proces goed begeleid. Ondanks dat het emotioneel was werd er op de juiste momenten zakelijk doorgehakt. Achteraf heeft het proces te lang geduurd maar daar heeft de mediator, denk ik, geen rol in gehad.

6,0

Toine Van Lieshout

Score

Advies en begeleiding ben ik zeer over te spreken. Op het beantwoorden van mijn mails en telefonische afspraken kan het eea verbeterd worden.

9,0

Gerrie

Score

Anja van Dijck heeft mij professioneel, zorgvuldig, empathisch en toch het zakelijke niet uit het verliezend bijgestaan. Ik heb het contact met haar als zeer plezierig ervaren.

8,0

Henk

Score

Door middel van goede gesprekken, advies en verslaggevingen zijn alle zaken voor de scheiding van tafel en bed goed geregeld.

10,0

Gonnie

Score

We zijn heel goed geholpen in onze wensen. Alles is naar volle tevredenheid in orde gemaakt

10,0

Koen

Score

Professioneel advies in een prettig gesprek gekregen. To-the-point en opbouwend.

10,0

D. Borg

Score

Zeer goede.advocaat gehad, met uitstekende inzicht van de problematiek die op tafel lag. Dit werd zakelijk, snel en vakkundig begeleid tot en tevreden uitkomst voor alle partijen.

8,0

Erika

Score

Zeer professioneel maar de situatie kon ze goed aanvoelen. Dit zorgde ervoor dat de gesprekken minder beladen aanvoelden.

9,0

T.

Score

Kon op korte termijn terecht. Fijn informatief gesprek. Duidelijke uitleg en advies. Klantvriendelijk en prettig in de omgang