Keereweer Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Elise

Score

Mijn ervaring met jaap keereweer was heel goed een advocaat met ervaring hoens en souren advocaten is uitstekend en uitstekende service en vriendelijkheid van het personeel

9,0

Carina

Score

Wij zijn goed geholpen door Jaap Keereweer. Zeer betrokken en veel ervaring op het gebied van letselschade.

10,0

Hadia

Score

Schadeletsel advocaat J. Keereweer heeft mij op een professionele en vriendelijke manier bijgestaan bij het verhalen van de van de opgelopen schade die ik opgelopen had tijdens het werken. Hij geeft goed advies, denkt mee en onderhoudt goed contact. J. Keereweer heeft mij goed geholpen bij het verwerken van een bedrijfsongeval. Ik ben erg tevreden met alle hulp die ik kreeg en raad ze ook zeker aan!

10,0

Wed

Score

Ik ben heel goed geholpen, door een zeer ervaren advocaat. Ik beveel hem zeker door aan andere.

10,0

Akash van der Kolk

Score

In eerste instantie vond ik het allemaal maar lastig en heel eng om een advocaat te benaderen maar eenmaal in contact, bleek dit nergens voor nodig te zijn. De secretaresse en advocaat zijn zeer vriendelijk, meelevend en helpen je met alles tot in de puntjes. Ook het contact was onwijs goed, zelfs in deze coronatijd.

10,0

Nicole

Score

Fijn en deskundig advies. Gemotiveerd om mij te helpen. Duidelijke communicatie over de verwachtingen.

9,0

Daniël

Score

Waar niemand mijn situatie wilde aannemen, hebben ze bij Keereweer advocate dat wel gedaan. Zij hebben serieus geluisterd en hebben nooit getwijfeld aan mijn situatie.

10,0

P.H. Windmeijer

Score

Iemand die weet hoe het werk. En alles goed voor je regelt.

10,0

Bianca

Score

Dhr heer Keereweer en zijn secretaresse Anita Woutersen zijn een goed team. Het zijn écht mensen mensen. Altijd bereid om nog eens het een en ander uit te leggen, wanneer het voor ons niet duidelijk was. Het was zó fijn om beide naast je te hebben staan,in dit proces, wát 6,5 jaar geduurd heeft. Petje af. Zeer kundig en behulpzaam. Met méér dan tevredenheid deze cases afgesloten.

7,0

Van Beek

Score

Goed en vriendelijke zet zijn zinnen op de zaak. Zoekt naar wegen die er zijn.