Joemman Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Younes

Score

Ik heb een fantastische ervaring gehad met Joemman Advocatuur. Ik liep tegen een probleem aan en kwam goed terecht. Ik mocht van een oprachtgever namelijk niet tussentijds opzeggen, wat volgens de wet wel mag. Joemman heeft mij goed geholpen middels een juridische brief richting de wederpartij, waarin ijzersterke feiten en argumenten in werden vermeld. Dit heeft geleid tot een geweldig eindresultaat. Ik vind Joemman Advocatuur zeker een aanrader en mocht ik in de toekomst tegen juridische problemen aanlopen, keer ik zeker terug!

10,0

Astrid

Score

Deze advocate is zeer benaderbaar en neemt de tijd om je probleem aan te horen en advies te geven. Ze vertelde mij duidelijk wat mijn rechten als consument waren. Via een juridische brief aan de verkoper zorgde mevrouw Joemman dat ik dit recht ook kreeg.

10,0

Djestin

Score

Ik had al snel vertrouwen dat ik geholpen werd door iemand die wist wat ze deed. Er werd duidelijk gecommuniceerd wat de vervolgstappen waren en dat ervaarde ik als erg prettig. Vooral omdat dit mijn eerste ervaring is waarin ik onrecht ervaarde en een advocaat heb ingeschakeld. Ik zocht een advocaat die mij kon ondersteunen in een zaak waarin ik mijn consumentenrecht moest verdedigen. Dit is gelukt. De tegenpartij heeft door de sterk onderbouwde juridische brief van Joemman Advocatuur de claim ingetrokken. Kort samengevat ben ik erg tevreden en kan ik Joemman Advocatuur zeker aanraden!

10,0

Mark

Score

Goed bereikbaar en kundig! Bijstand gehad met een geschil met BVA Auctions. Het geschil ging om een auto die absoluut niet voldeed aan de beschrijving van BVA Auctions. Resultaat: auto is teruggenomen en onkosten zijn vergoed.

10,0

Dennis

Score

Goede samenwerking. Mevr. Joemman is doelgericht en doortastend te werk gegaan.

10,0

Edwin

Score

Meester Joemman is volgens mij een van de besten in haar vakgebied. Ze is perfect in het communiceren op de juiste momenten en vond soepel tijd in mijn volle agenda. De gemaakte keuzen zijn goed uitgelegd en als u uw winkansen wilt vergroten ga dan het gesprek aan.