Jagesar Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Risha

Score

Onze ervaring met mw. Jagesar is heel goed bevallen. Haar expertise, ervaringen en pro actieve houding hebben ons geholpen tijdens het proces. Ze is super gedreven en wist antwoord te geven op al onze vragen. Heeft haar cliënt bijgestaan zoals een advocaat dat hoort te doen. Ze is in onze ogen een advocaat die haar vak goed verstaat.

9,0

Roshni

Score

Ze werkt vanuit haar ziel, om jouw uit de juridische problemen te halen. Zal Jagesar Advocatuur nooit kunnen vergeten. Dankjewel

10,0

Reinhard

Score

Dat Mw. Jagesar de beste advocaat is dat weet u inmiddels al maar misschien zijn er dingen die u niet weet van haar. Ze is extreem professioneel. Super elegant, heel diplomatisch en intelligent met een buitengewone strijdlustigheid! Ze doet haar werk met hart en ziel. Ook al moet ze de hele nacht doorwerken, 's morgens staat ze klaar bij de rechtbank en hoe akelig de advocaat van de tegenpartij is, dan zeg ze heel resoluut: Ik lust de advocaat van de tegenpartij rauw voor het ontbijt!!! Ja! Dat is de advocaat die je moet hebben! Mijn zaken zijn uiterst gecompliceerd en vol met drama. Niemand zou op mij wedden.... niemand is bereid om mij te helpen. Als je midden in de perfecte storm zitten, waar je verdrinkt in de problemen, waar er altijd een uitzondering op een uitzondering de situatie onoplosbaar maakt.... waar niemand denkt dat je gaat winnen... en ja, daar heb je haar, Mw. Jagesar, de beste advocaat aller tijden. Wat doet zij? Zij wint gewoon alles!!! Zij wint waar de rest van de advocaten zouden verliezen! Zij is een wonder der wonderen! Dat is Mw. Jagesar. Indien u de beste nodig heeft, dan heeft u haar nodig!!!! En als ze u gaat helpen dan mag u zeker alle engelen van de Hemel bedanken dat ze Mw. Jagesar naar de Aarde hebben gestuurd om u te verdedigen. Dat is mijn advocaat! En ik ben haar eeuwig dankbaar!

10,0

Vitti Alessandro

Score

She help me in many cases and with excellent experience in all she doing.Thank you for all

10,0

Vikram

Score

Heel bekwaamd, duidelijk, open, en stelt de belangen van de client bovenop. Heel fijn!

10,0

Junior

Score

Een betrouwbare en meedenkende advocaat die vooral heel eerlijk en meedenkend is met haar cliënten.

10,0

M.R. motiram

Score

Ze heeft al mijn zaken gewonnen.. Ik ben zeer tevreden..

10,0

Reinhard

Score

Als je flink in de problemen zit heb je niet zomaar een advocaat nodig. Je hebt de beste van allemaal nodig! En dat is Mw. Jagesar. Zij is echt een super advocaat! De beste van allemaal! Mijn zaak is echt een nachtmerrie geweest, met heel veel uitzonderlijke problemen die zich opstapelden. Geen een advocaat was bereid om mij te helpen. Mw. Jagesar deed dat wel! Ze liet mij nooit in de steek. Ze is zo goed! Ze beschermt haar cliënten zo goed, met zo veel elegantie, intelligentie en professionaliteit dat geen een advocaat van haar kan winnen! Zij doet het niet voor het geld maar uit liefde voor haar werk en gerechtvaardigdheid! Als ze de strijd ingaat is ze echt een tijger. Voor mij is ze echt door een vuurzee gegaan en ze heeft de advocaat van de wederpartij zo vaak voor schut gezet, maar op zo een mooie en professionele manier die met woorden niet te beschrijven is!!! Het voelt zo goed, zeker als je heel diep in de problemen zit, dat er iemand is als Mw. Jagesar die je beschermt. Zij heeft me nooit in de steek gelaten! En ze heeft alles gewonnen!!! Mw. Jagesar is een SUPER ADVOCAAT!!!! Als ik zou moeten kiezen tussen 10 miljoen in de loterij winnen of Mw. Jagesar als advocaat te hebben dan kies ik voor haar! Als u op zoek bent naar een advocaat dan heeft u echt de loterij gewonnen als zij u gaat helpen!

10,0

Ricardo Aliar

Score

Goede uitleg en steun, staat altijd voor je klaar, en bel altijd terug

10,0

Steven Khodabaks

Score

Ik ben snel geholpen en goed uitgelegd wat er aan de hand is, van daaruit met goede advies verder geholpen. Ze hielden van elke stap op de hoogte

1 2 3 4 5 6 7