In de Praktijk

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

I.

Score

Wat ik goed vind is dat hij mij als cliƫnt serieus nam.

10,0

Robert

Score

In mijn zaak tegen de uwv was hij doortastend en wist zijn weg te vinden met minimale inzet van mijzelf! Vooral dit laatste was voor mij in mijn situatie erg belangrijk (overikkeling na een hart stilstand) Nog mooier is dat hij voor mij de zaak heeft gewonnen. Dat is mooi maar vooral zijn doortastendheid en rust is wat mij erg goed deed. Ik kan hem echt aanbevelen, Laat je niet afschrikken door door de uwv maar pak gelijk door met een goed advocaat als Mr. van der Ham.

10,0

Sergei Karpovich

Score

Vanaf het begin realiseerde ik me dat Rudolf goed thuis was in mijn rechtszaak. Zonder echter concrete toezeggingen te doen over de uitslag, mede op basis van zijn eigen informatie over de mogelijke uitkomst van een dergelijke zaak volgens precedenten. Ik zou vooral willen wijzen op de uitstekende communicatie via alle kanalen, inclusief WhatsApp en natuurlijk persoonlijke ontmoetingen.

10,0

Yasemin

Score

Voor mijn vaders UWV-zaak had ik een advocaat nodig. Via een hele lieve bekende ben ik bij mr. Van der Ham terechtgekomen. Hij was altijd betrokken in het dossier en koppelde dit ook bij ons terug. Er was een goede sfeer wat ons een goed gevoel gaf. Uiteindelijk hebben wij deze zaak ook gewonnen. Zijn deskundigheid past hij goed toe!

10,0

Ali Kazijev

Score

Dhr van der Ham heeft mij bijgestaan in mijn zaak. Ik heb zijn werk heel fijn en professioneel ervaren. Hij is altijd bereikbaar en geeft jou goede adviezen. Altijd bereid de vragen te beantwoorden en geeft uitgebreid uitleg over de gang van zaken. Ik zal Dhr van der Ham zeker in de toekomst benaderen voor andere zaken. Heel veel dank voor uw inzet en werk. Ik waardeer het enorm.

10,0

Mesut

Score

Onze ervaring met advocaat Mr. Van der Ham is uitstekend. Hij heeft veel kennis van zaken en de wet. Hij is zeer behulpzaam en voorziet je van alle informatie. Zeker een aanrader.

10,0

Lin

Score

Mijn ervaring is een perfecte ervaring, ondanks de uitkomst van mijn zaak. Hij is eerlijk, geeft je vertrouwen, weet waar hij het over heeft, en staat gewoon echt voor jou! Mij gaf hij echt een warm gevoel, en veel rust in mijn hoofd. Want o, wat een stress heb ik hiervan gehad bij een ander bureau daarvoor. Ik zou niemand anders willen als ik met een zaak zou zitten, die hij kan doen op zijn vakgebied. Bedankt Rudolf!

10,0

Jan

Score

Meester Van der Ham heeft mijn verwachtingen altijd realistisch gehouden, zorgde ervoor dat voor ieder document ik toestemming tot sturen had gegeven. Was altijd vriendelijk en correct. En niet onbelangrijk, heeft een zaak met weinig kans (volgens wel 5 advocaten) voor mij gewonnen.

10,0

Herman dupont

Score

Goede Advocaat waar ik veel steun van heb gehad. Ga zo door met u praktijk.

10,0

J.A.M. Brouwer

Score

Het onderwerp waar ik meer informatie over nodig had is niet alledaags. Gelukkig was mr. R.N. van der Ham bereid om de zaak aan te nemen en heeft mij een goed inhoudelijk advies gegeven over de situatie. Mr. R.N. van der Ham is een fijn persoon om mee samen te werken.

1 2 3 4 5