Huijzer Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

Martin Struijk

Score

Efficiënte afhandeling.

10,0

Liset

Score

samenwerking heel fijn ervaren, vriendelijk, correct, betrokken en kordaat. samen met het team tot goede resultaten uitgekomen, mijn belang werd op een kordate manier verdedigd voor een betaalbare tarief. bedankt dat ik met gerust verder met mijn leven kan :).

10,0

Francis Junior Fekkes

Score

Ben heel dankbaar dat Elise me heeft bijgestaan in deze zaak, een super expertise! Mocht ik in de toekomst weer een advocaat nodig hebben dan weet ik precies naar wie mijn voorkeur uitgaat.

9,0

René

Score

Had dringend behoefte aan ter zake kundige ondersteuning op het gebied van het opstellen/finetunen van een aandeelhoudersovereenkomst in het kader van een wijziging in één van onze holdingmaatschappijen. Mr. Huijzer was vlot beschikbaar, passend flexibel gegeven de urgentie en korte tijdlijn, en kon in samenspraak met een ander financieel adviseur op het gewenste moment de juiste juridische ondersteuning inzetten. Heb zowel de kennis en kunde als ook het schakelen op de steeds korte termijnen bijzonder gewaardeerd.

9,0

Marnix

Score

Prettig overleg en goede terugkoppeling.

10,0

Dick ten Voorde

Score

Helemaal goed, geen aan- of opmerkingen.

7,0

Marco

Score

Omdat Huijzer Advocaten in een lopende zaak is gesprongen die reeds teneinde liep hebben wij weinig contactmomenten gehad en heb ik mij in de korte tijd geen goed beeld kunnen vormen van de deskundigheid van Huijzer Advocaten. Zaak is gelukkig voortvarend en goed opgepakt en snel afgewikkeld, dus dat is mooi. Dank daarvoor.

10,0

Oliver Frielingsdorf

Score

Have received fast and very good service. Fully satisfied.

10,0

Ad van ‘t Hoff

Score

Enkele zaken via u kantoor laten lopen en zit niet te wachten op een volgende zaak maar als het weer moet horen jullie weer van mij.

10,0

Michele

Score

Het contact was vanaf het begin prettig. De route van het proces werd duidelijk uitgelegd. Ik werd uitgehoord en vervolgstappen werden gezet. Van A t/m Z was er duidelijk contact met realistische doelen. Hopelijk is het nooit meer nodig, maar als ik hulp nodig heb zal ik zonder twijfels terug gaan.