HODB Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

John

Score

Snelheidsovertreding van 52 km/uur in de nacht op de snelweg. Rijbewijs ingevorderd. 14 dagen niet kunnen rijden. Er hing boven mijn hoofd een strafmaat van 2 maanden rijontzegging met een forse geldboete van ong.1000 euro. Dankzij. mr.Hein de Boer zijn geruststellende woorden heel wat onzekerheid en twijfels kunnen wegnemen. Duidelijke uitleg en zonder poespas wat vervolgens de stappen zijn in het proces. Hij geeft een eerlijke mening en inschatting wat het OM kan/zal eisen. Uitkomst uiteindelijk geen rijontzegging! En een verrassende boete van maar 700 euro!

10,0

Sterre

Score

Hein heeft mij zeer goed geholpen tijdens mijn proses, hij nam echt zoveel mogelijk zorgen van mij weg. Ook legt hij duidelijk en in “simpele” taal uit wat er allemaal gaat/moet gebeuren, want voor vele van ons zijn de juridische stukken moeilijk om begrijpend te lezen. Hein luisterde echt goed naar wat voor jou van belang is en probeert daar zo goed mogelijk op in te spelen, in mijn geval is dat dan ook perfect verlopen! Niet alleen wist hij onze zaak te winnen, maar ook nog is veel eerder dan verwacht. Hein is dus een absolute aanrader.

8,0

Markos

Score

Dhr de boer heeft mij op me gemak gesteld. Ik was nogal gestrest. Hij heeft mij erg gerust gesteld duidelijk verteld wat de vervolg stappen waren en mij uiteindelijk erg goed geholpen. Ik heb alles als het contact met hem als zeer prettig ervaren en raad een ieder aan gebruik te maken van zijn diensten en service.

10,0

Inge

Score

Toegankelijke ondersteuning en doet wat nodig is en wat hij zegt!

10,0

JH

Score

Ik heb Mr. de Boer benaderd voor hulp bij het terugkrijgen van mijn rijbewijs. Binnen een record tempo is er resultaat geboekt. Deskundig kantoor met korte lijntjes en heldere communicatie.

10,0

T.

Score

Meneer de Boer heeft mij ontzettend geholpen in alle trajecten omtrent rijontzegging. Daarbij heeft hij mij ook een rustig gevoel gegeven in de loop van het traject. Alle adviezen en manier van de zaak aanpakken waren top! Meneer de Boer is een professional op zijn vakgebied. Een oprechte aanrader!!

10,0

Anoniem

Score

Mr. de Boer heeft in mijn ogen alleen maar duidelijk advies gegeven waarin er volledige betrokkenheid is getoond. Hierbij heb ik het bijvoorbeeld over na mailen bij bepaalde gebeurtenissen en het constant helder zijn over de vervolgstappen. Hij kwam professioneel en kalm over met een uitstekende deskundigheid mede vanuit zijn vorige ervaringen. Nogmaals enorm bedankt!

10,0

Anoniem

Score

Mr. de Boer heeft mij ontzettend goed bijgestaan bij mijn zaak. Hij heeft zeer veel kennis van zaken en weet je goed gerust te stellen zonder onwaarheden te vertellen. Heeft verder een bijzonder empathisch vermogen waardoor je je in zeer goede handen voelt. Alle voorspellingen die hij deed betreffende het verloop van de zaak zijn ook uitgekomen. Ik zou mr. de boer zonder enige twijfel bij iedereen aanraden die uitmuntende juridische ondersteuning nodig heeft!

10,0

Anoniem

Score

Goed bijgestaan door HODB, duidelijk in communicatie en aanpak van mijn zaak en leverde ook het gewenste resultaat, al met al een top advocaat, zeker aan te raden.

9,0

HW Croll

Score

snel, goed bereikbaar met een goed resultaat!

1 2