Hiddes Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Roy

Score

Ik heb het ervaren als zeer prettig in de communicatie en “on the case”. Vanaf het begin tot eind goed begeleid en mede door haar deskundigheid en doorzettingsvermogen tot een goed eind gebracht.

10,0

Lilit

Score

Ze staan me al jaren bij, nog steeds heel tevreden met ze. Deskundig, geven altijd goed advies , kortom een top team!

10,0

Danielle

Score

Tijdens mijn echtscheiding ben ik goed bijgestaan door Sanne. Communicatie is goed verlopen gedurende deze periode. Sanne heeft zich enorm ingezet en is betrokken. Ook tevreden over de overige collega's van Hiddes advocatuur. Zij komen op mij betrokken en deskundig over. Ik zou dit advocaten kantoor zeker aanraden.

8,0

Qais

Score

Goed betrokken

10,0

Mark Burghoudt

Score

Sanne is een goede advocaat, betrokken en handelt snel en accuraat. Ondanks dat we elkaar weinig gezien hebben ivm corona had ik het idee dat er naar mij geluisterd werd en dat ze alles in haar macht gedaan heeft aangaande mijn zaak.

9,0

M.C. Noach

Score

Alles gedaan wat kon in mijn situatie. Goede raad gegeven en me veel gesteund.

10,0

magdalena van Marm

Score

Ik ben/word ondersteund door Floor Spieker. Ze is een top vrouw en advocaat. Ze staat echt naast me en steekt veel tijd in haar zaken. Ze is altijd goed bereikbaar. Een aanrader voor juridische ondersteuning!

10,0

Giovanni Veldbloem

Score

Er werd naar mijn wensen geluisterd. Er werd met mij overlegd voordat er werd gehandeld door de medewerkers. Ik ben zeer tevreden over de transparantie en professionele houding van de medewerkers. Een aanrader als je hulp nodig hebt.

10,0

Nicky Geelen

Score

Toen mijn zaak ging lopen. om mijn katers terug te krijgen bij mijn ex vandaan. had ik niet gedacht en gelooft dat dit binnen 2 maande. was gelukt. ik zit me nog steeds te verbazen. dat floor spieker!dit zo snel voor me mekaar heeft gebokst.ik ben dan ook zeer tevereden over hiddes advocatuur.ik raad ze dan ook zeker voor iedereen aan.ze doen alles in overleg! en alles naar jouw wensen! en ze zullen zich helemaal 100% inzetten. ik wil ze allemaal dan nogmaals ook hartelijk bedanken voor hun inzet.mvg nicky geelen

10,0

Felicia

Score

Mevrouw Spieker was vanaf het begin tot het einde zeer professioneel en betrokken. Ik voelde me gehoord en op mijn gemak. Het feit dat ze daad bij woord voegde gaf mij het vertrouwen in haar kwaliteiten. Ook de rest van het team dat mij had geholpen was zeer behulpzaam.

1 2 3 4