Hendrikx Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Evert

Score

In een juridisch geschil wordt het verschil gemaakt als het kantoor het onderwerp begrijpt en het inlevingsvermogen heeft. Door de expertise met korte lijnen zijn wij in staat geweest de juiste beslissingen te nemen in de procedure.

9,0

Clifford

Score

Waar ik een bodemloze put zag, gaf Hendrikx Advocaten doormiddel van Mvr.Potma mij een sprankel hoop, wat uiteindelijk heeft geleid naar succes!! In mijn zaak.

10,0

Karin

Score

Michelle heeft ons zeer goed begeleid in ons proces. Met persoonlijke en deskundige aanpak. Advies op de juiste momenten. Wij waren ook gebaat bij een snelle afhandeling en zij hebben hier super goed aan meegewerkt. Heel erg fijn, bedankt.

10,0

david

Score

Hendrikx advocaten heeft mij met goed resultaat bijgestaan in een familliezaak. De communicatie met het kantoor liep soepel en de samenwerking met mr. Potsma was plezierig en professioneel. Mijn zaak werd grondig aangepakt en mr. Potsma dacht pro-actief mee met suggesties die ik zelf inbracht. De door Hendrikx voorgestelde strategie was succesvol en werd prima uitgevoerd.

10,0

Frank Mazer

Score

In mijn zaak omtrent een bergingruil, waarbij het uitgangspunt van kadastraal eigendomsrecht werd overtreden door de tegenpartij, ben ik op een zeer professionele wijze bijgestaan door Hendrikx Advocaten. Wat ik als zeer plezierig heb ervaren: de klantgerichtheid, een pro-actieve houding en de heldere communicatie. In mijn zaak is onder regie van Hendrikx Advocaten een kortgeding gevoerd. Voorafgaand- en tijdens de zitting spatte de vakinhoudelijke kennis van de aan mij toegewezen Advocaat er vanaf. Ik ben enorm tevreden en kan een ieder met een juridisch vraagstuk Hendrikx Advocaten van harte aanbevelen.

9,0

Bram

Score

Na verloop van tijd werden we bijgestaan door Dewy Kluft. Dit contact verliep op een prettige manier. Zij komt afspraken na, weet wat ze zegt en zoekt naar een oplossing waar beide partijen uiteindelijk mee uit de voeten kunnen.

8,0

Cees

Score

Wij hebben in Sebastiaan van den Brink een betrouwbare partner gevonden, die ons met raad en daad van advies dient. hierdoor kunnen wij onze bedrijfsvoering nog beter doen.

10,0

Frans Ruizendaal

Score

Na wijzigingen in de bedrijfsstructuur zeer goed juridisch advies gekregen over een passende rechtsvorm.

10,0

Ruud

Score

Via onze accountant Peter van Dort kwamen wij in contact met Hendrikx Advocaten. zij werken in meerder projecten met elkaar samen. Ze werken uit hetzelfde pand, dus dat is makkelijk afspreken met elkaar. Wij hadden een conflict met het ontslag van een medewerker. dit werd door hun medewerking deskundig opgelost.

10,0

Gosse

Score

Zie bovenstaand!

1 2 3 4 5