Hamer Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Dani

Score

Onlangs geholpen door Michiel Schimmel. Vriendelijk, enthousiast en erg behulpzaam. Zeker een aanrader!

10,0

Vera

Score

Mevr Hamer heeft ons een jaar lang bijgestaan en konden altijd via app/mail of telefonisch bij haar terecht voor een vraag. Er is altijd goed overleg geweest welke weg te zullen gaan bewandelen. Met een goed eindresultaat.

10,0

Jolien

Score

Hamer Advocaten, mevrouw Hamer en haar team heeft mij zeer professioneel en met success te hulp gestaan. Het team was te allen tijde bereikbaar en snel in hun reactie wanneer ik een vraag had. Hun advies was vakkundig; het team heeft duidelijk veel ervaring en een diepe kennis van het vak. Ik had niet meer tevreden kunnen zijn met Hamer Advocaten en raad hen aan iedereen aan.

10,0

Rosa

Score

Kicky stelt zich geheel onpartijdig op en weet partijen op een hele constructieve en prettige manier weer bij elkaar te brengen. Haar mensenkennis samen met haar eindeloze kennis over arbeidsrecht is een hele fijne en prettige combinatie.

10,0

Sjoukje van Schaik

Score

We zijn enorm dankbaar voor alle ondersteuning die we hebben gekregen van Michiel en collega's in een hele moeilijke en langdurige zaak. Door de enorme inzet van Michiel hebben we de rechtszaak gewonnen. Nogmaals heel, heel veel dank!! Dick en Yoram Wolters Sjoukje van Schaik.

10,0

Rob

Score

Mw. Kicky Hamers brengt rust in een situatie op een professionele en zeer betrokken wijze. Kicky is altijd bereikbaar en kijkt verder dan alleen de persoon die tegenover haar zit. Door haar ervaring weet zij een goede inschatting te maken om een lastige situatie weer te normaliseren en hanteerbaar te maken. Kicky is een bijzonder mens!

10,0

Fatima

Score

Alles was naar wens goeie hulp! Vriendelijk en echt goed behulpzaam.

10,0

Richard

Score

Top altijd duidelijk en recht voor ze raap hoe kloten dat ook soms is maar dat geeft wel hoe het zit en dat was beter in mijn geval dus ff kort zal ze je altijd aan raden ook al is het alleen al voor gesprek want dat kan al opluchten

10,0

Eelke

Score

Niet alleen professioneel en deskundig, maar ook betrokken.

9,0

Petra

Score

Kicky heeft me veel vertrouwen gegeven dat het goed komt. Een warm welkom met een luisterend oor. Op het moment dat het nodig is geeft ze ondersteuning. Is duidelijk in haar manier van werken. Empatisch maar sterk zakelijk.

1 2 3 4 5 6 7