Haagrecht Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Zamora

Score

Mijn ervaring met meneer Fuchs kan ik omschrijven als alleen maar positief. Hij heeft met alle geduld, ondanks vele obstakels, mijn zaak voortgezet en ook het onderste uit de kan gehaald. Hiervoor ben ik enorm dankbaar.

10,0

Mohammed

Score

Dit kan ik kort en krachtig omschrijven als zeer goed. Alles liep netjes. De communicatie was goed en het uiteindelijke resultaat ben ik ook tevreden over.

9,0

Raymond Mahieu

Score

Sinds 2013 heeft de heer Arnoud Fuchs voor mij ingestaan in een gecompliceerde zaak waarbij schuld door de tegenpartij grotendeels werd ontkent. 9 jaar verder hebben wij de de zaak toch kunnen afsluiten en naar zijn weten de best mogelijke resultaat weten te behalen. Overal ben ik zeker tevreden over Arnoud Fuchs.

10,0

Hydie

Score

Een hele prettig ervaring, eerlijk, oprecht en deskundig. Fijn geholpen door Dhr. Fuchs

10,0

Faysel

Score

Als je zoekt naar goede communicatie, deskundigheid, betrokkenheid en goede adviezen ben je bij de heer Fuchs aan de goede adres!

10,0

Evert Dundas

Score

Ik ben tijdens het proces zrer professioneel begeleid met telkens het gewenste resultaat uit de onderhandelingen weten te slepen. Mijn advocaat dhr Fuchs heeft mijn wensen gerespecteerd en vakkundig weten over te brengen. Mijn dank is groot en ik zal jullie zeker aanbevelen binnen mijn kringen.

10,0

volkan

Score

goed ervarende advocaten en zeer snel!

9,0

Mirjam Abdulrazak

Score

Ik heb een prettig en fijne communicatie gehad. Het is alleen teleurstellend dat de zaak niet voortgezet kon worden om de tegenpartij aansprakelijk te stellen.

9,0

Michael

Score

ik had een geweldige ervaring met hen, goede werkcommunicatie van begin tot eind, ik heb nooit spijt van mijn ervaring met hen. Bedankt jongens

10,0

Ben Borsboom

Score

Mijn letselschade is nu na ruim 2 jaar afgerond door ASR verzekering, niet geheel naar tevredenheid maar het is niet anders.

1 2 3 4 5 6 7 8 9