Goud Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Djanira de Windt

Score

Ik heb mevr. De Kuipers paar weken geleden benaderd om mij te helpen met een zaak. Gelijk ging ze werk van maken. Ik ben heel erg dankbaar aan haar voor de manier waarop ik geholpen werd en de communicatie is zo goed. Ik kan het eigenlijk niet met woorden uitleggen. Maar ze is zeker aan te raden.

10,0

Lydia

Score

Mijn ervaring met Karakter Advocaten heb ik ervaren als zeer prettig en professioneel.

10,0

Ans

Score

De ervaring die ik met karakter advocaten heb is erg goed. De hulp was erg goed. Zo ook het contact zowel via de mail als telefonisch. Nogmaals heel erg bedankt.

9,0

Raymond

Score

Gelukkig weinig ervaring, Maar vertrouw mevrouw Mr. de Werd maar. Door haar heb ik doorgezet en mijn gelijk behaald. Werk gerelateerd: ( chronische gezondheidsklachten )

9,0

marcella klop

Score

Snelle reactie op vragen met duidelijke uitleg.

10,0

Van Dijk Verzekeringen en Hypotheken

Score

In verband met een echtscheiding voor een gezamenlijke relatie goed contact gehad, snelle reacties en snel handelen waardoor we enkele dagen tijdswinst hebben behaald. Nogmaals dank namens Van Dijk Verzekeringen en Hypotheek en natuurlijk onze relatie, daar doen we het voor!

10,0

Silvia V wijk

Score

Ze hielpen me altijd. Alle tijd namen ze voor me. Alles werd serieus verwerkt. Echt een 10 gouden ster verdiend.heel veel liefs van mij.

8,0

Jeff

Score

Door goed op de bal te zitten, de andere partij niet de regie te laten pakken en snel tot overeenstemming komen. Het gevoel dat er potentieel meer in had gezeten zal bij mij nog wel even blijven bestaan. Tegelijkertijd is snelheid ook een belangrijke factor en die prioriteit is goed ingeschat.

8,0

Danielle

Score

Zie bovenstaand

9,0

Jeffrey

Score

Ik ben blij met de keuze om jullie als advocaat te nemen, bedankt voor alle goede hulp en steun.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12