Gezinsadvocaat Esther Sprenkeling

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Karima

Score

Dankzij Esther Sprinkeling kan ik met mijn kinderen in mijn huis blijven wonen

9,0

Beer

Score

Het is laagdrempelig om bij Esther binnen te stappen. Vanaf dat moment is het contact persoonlijk, de adviezen zijn helder en duidelijk. Ze probeert de situatie altijd zo simpel mogelijk te houden. Ik ben zeer tevreden met het proces en het resultaat, zonder Esther had ik dit niet bereikt.

10,0

jeroen van kampen

Score

Esther Sprenkeling is een zeer ervaren en kundige advocate. De scheiding is voor ons naar volle tevredenheid afgerond en ingeschreven. Esther kemerkt zich door als geen ander hoofd- en bijzaken onmiddelijk te scheiden en daardoor heel doelgericht te werk gaat. Voor ons is zij een absolute aanrader voor iedereen als gezinsadvocate!!!

9,0

Rob

Score

uitstekend

10,0

Jan Boukema

Score

Heel fijn in de omgang. Heel meedenkend en duidelijk. Al met al een top ervaring

9,0

Claire

Score

Esther heeft mij geadviseerd inzake een issue met de plaatsing van mijn kind op een Middelbare School, waarin ze goed zag welke weg het beste te bewandelen voor een goed resultaat. Wij zijn blij met een positieve uitkomst.

10,0

Wieke

Score

Esther stond mijn pleegdochter met raad en daad bij in een lastige en zeg maar gerust smerige alimentatiezaak. Esther kreeg voor elkaar dat de alimentatie zelfs hoger dan gevraagd werd toegekend. Ze toonde zich betrokken en begripvol tegenover mijn vaak gekwetste pleegdochter en wist haar gerust te stellen na elke gerechtelijke sneer van de alimentatieplichtige.

10,0

Pamela

Score

Ik heb (gelukkig) niet vaak een advocaat nodig gehad, en heb ook met een paar gesproken voordat ik bij Esther Sprenkeling terecht kwam, maar wauw! Ik heb echt helemaal geen stress gehad of zorgen hoeven maken over het onderzoeken van iets. Er werd voor alles gezorgd. Ik hoeft alleen stukken en informatie op te sturen en voor ik het wist...... Was ik gescheiden. Zonder poespas. Ik heb echt alleen maar lof. Ik hoefde ook niets uit te leggen. Ik moest zelfs genieten van mijn vakantie die ik gepland had, want zij regelen alles. Ik heb er echt geen omkijken aan gehad. Again, aanrader!!!

10,0

Lars Brink

Score

Snel en daadkrachtig gehandeld bij oplossen van conflict.

10,0

M.P van Hemmen

Score

Fijne advocaat die zich niet snel uit het veld laat slaan,niet uit het oog verliest waarover het nou precies gaat,heel dankbaar,Monique en Annelieve

1 2 3 4 5 6 7 8