FORUM Advocaten & Rechtsanwalt

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Ilona

Score

Fantastisch. Fijne mensen. Met veel begrip!. Ben echt geweldig geholpen.

9,0

Monica

Score

Zie boven

10,0

Gerard

Score

Een vrouw die er voor je is. En het maximale voor je doet

10,0

Leonie

Score

Mr. Heidanus is prettig in de communicatie, betrokken maar ook realistisch tav de verwachtingen.

10,0

Ricardo

Score

Vanaf begin tot het eind van mijn (straf) (hogerberoep) zaken, goed en deskundig ondersteund. Proffesioneel advies gekregen waar nodig was. altijd goed en vriendelijk in contact, en realistisch wanneer dat nodig was.

9,0

Mieke

Score

In deze voor mij onbekende wereld, die ik als kafkaƫsk heb beleefd, werd mij de weg gewezen, waar ik op kon vertrouwen. Het kontakt verliep prettig, de casus goed toegelicht en er werd daadkrachtig gehandeld.

10,0

Rob

Score

Je hoort het wel eens, maar nu overkwam het mezelf; een volstrekt onterechte en verwerpelijke claim die een jarenlange civiele zaak opleverde. Ongevraagd, vooral ongewenst en met een onzekere afloop. Met de rationele en koele aanpak van Niek Heidanus die ik als zeer rustgevend en vertrouwenwekkend heb ervaren werd de zaak enkele weken geleden succesvol afgewikkeld. Dat wil zeggen, in mijn voordeel. Koffie met taart en een hele zorg minder. Heel erg bedankt voor je volhardende aanpak, Niek!

10,0

Gerda

Score

24/7 bereikbaar. Super fijn als je in een wereld terecht komt waar je geen kaas van hebt gegeten.

10,0

S.

Score

Ik ben goed bijgestaan en begeleid. Communicatie met mij en derden verliep proactief en prettig. Ik ben goed geadviseerd en begeleid waarbij ook de menselijke kant werd gezien.

10,0

Kevin

Score

Zie bovenstaande

1 2 3 4 5 6 7 8