FIN Advocaten & Fiscalisten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Jacqueline

Score

Sabrina leeft zich in, geeft duidelijkheid en helder advies. Belicht alle zijdes . Ontzettend prettige ervaring. Heeft mij zeer goed geadviseerd en geholpen. Zeer betrokken bij de casus. Mijn dank is groot.

10,0

Edward Melgers

Score

Sabrina Verhagen hielp ons met de moeizame kwesties. Ze kan brieven schrijven als geen ander. Zeer prettig om mee samen te werken, duidelijk en transparant.

10,0

Fasia

Score

Haar wijze van aanpak is daadkrachtig. Ze heeft goede ideeën. Ze is nauwkeurig in het lezen van de stukken. Dat is prettig.

10,0

Christien

Score

Het contact was snel gelegd, het door mij gevraagde werd snel opgevolgd, en de communicatie hierover was eveneens snel, en duidelijk.

10,0

Janet

Score

Na jaren touwtrekken eindelijk eerlijk advies gehad en bijgestaan geweest tijdens een zitting. Bij vragen was geen mail of telefoontje teveel, net zo lang tot alles mij duidelijk was. Ik ben echt zeer tevreden over de rust en duidelijkheid waarmee wordt gewerkt. Van de gang van zaken tot inhoudelijke stukken die opgestuurd moeten worden, wordt exact verteld wat de verwachtingen zijn. Ik heb na jaren weer wat rust terug door de duidelijkheid die ik kreeg en kijk zeer positief terug naar dit proces.

10,0

Janet

Score

Ik ben bijgestaan door mevrouw Verhagen. Je kunt makkelijk contact opnemen dmv verschillende contactmanieren. Afspraken worden nagekomen en het, voor mij belangrijkste, voldoende en duidelijke formele uitleg omtrent de gang van zaken. Er wordt objectief advies gegeven en dus geen onrealistische verwachtingen gecreëerd. Ik ben zeer tevreden en zou anderen u zeker aanraden!

9,0

R

Score

Zeer betrokken, snel en professioneel geholpen en begeleid in een voor mij lastig traject. De fijne manier van werken en communiceren is erg positief. Aandacht voor de situatie en terzake doende duidelijke adviezen.

10,0

Brenda

Score

Als particulier bij Rick van Viersen gekomen ivm een ontslagprocedure. Hij was inderdaad zeer intensief betrokken, altijd goed bereikbaar, fijn in overleg, heldere taal, adviserend en oplossingsgericht. Het geeft een hoop rust te kunnen sparren met iemand die kennis heeft van zaken. Hij had het beste met mij voor, en ik ben blij dat ik hem in de arm heb genomen om mij bij te staan in deze ingewikkelde kwestie... met een zeer bevredigend eindresultaat.

8,0

Nashwa

Score

Alles was vanaf het begin goed en helder uitgelegd, voelde mij gesteund en zou er zo weer voor kiezen

10,0

peter schipper

Score

duidelijke communicatie en snelle afhandeling

1 2