Farber Zwaanswijk Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Robin

Score

Met het gesprek op kantoor was ook goed alles netjes uitgelegd koffie en Spa erbij. We zijn goed klaar gestoomd voor de zitting. Ben tevreden.

10,0

Tom

Score

Ik heb de samen werking met Farber en Zwaanswijk als zeer professioneel, kundig alsmede eerlijk, open en prettig ervaren. ik heb in mijn traject met beide te maken gehad en ben super tevreden met mijn keus. Passie voor hun vak !! De samenwerking met Tim was top en zeer prettig konden goed schakelen en sparren. Ik kan alleen maar vol lof spreken over FZ advocaten en zou een ieder die te maken krijgt met hun specialiteit aanraden om te vragen of FZ advocaten hun bij willen staan. Ze zijn eerlijk en geven een correct beeld van de zaak , winden er geen doekjes om. Bedankt !!

10,0

Monique

Score

Mijn man en ik kwamen met een voor ons groot probleem. Door de deskundigheid en de adequate afhandeling is dit probleem voor ons goed verholpen. Nogmaals heel veel dank voor de bemiddeling!

10,0

Stephania

Score

Ik voelde me gelijk op me gemak, er werd uiterste best gedaan om mij te helpen. Heel zorgvuldig en calm. En duidelijke informatie. Ik ben heel dankbaar en raad deze advocaat zeker aan!

10,0

Franklin

Score

Tevreden

10,0

Mike

Score

Het team was zeer begripvol voor de situatie en omstandigheden. Flexibel in hun werkwijze en momenten van contact/afspraken. Adequaat in hun aanpak met goede inschatting van de gevolgen om in het verdere verloop op door te pakken.

10,0

John

Score

Een ingewikkelde strafrecht kwestie is door Tim succesvol afgerond. Door zijn deskundigheid, zorgvuldigheid, is het dossier grondig bestudeerd en werd al gauw duidelijk dat er crusiale fouten waren weergegeven wat zou lijden tot een strafvervolging. Door Tim is dit stellig en overtuigend aangekaard bij het OM, wat heeft geleid tot vrijspraak. Ben hem hier zeer dankbaar voor, omdat mijn baan als beveiliger anders in gevaar was gekomen. Ook zijn alle kosten van de zaak teruggevorderd en toegewezen.

10,0

Ben

Score

Op zeer goede wijze geholpen in een FIOD zaak. Tim heeft mij op professionele manier geadviseerd en begeleid. Met een goed resultaat en een mooi schikkingsvoorstel.

10,0

Ruben

Score

Heel fijne ervaring Oscar legt alles duidelijk uit. En legt alle scenarios voor en geeft zijn mening over de beste keuze. Ik raad Oscar aan voor het balans van professionaliteit en emotionele intelligentie.

10,0

Ronald

Score

Ik ben heel goed geholpen en bij vragen reageren ze snel en wordt alles goed uitgelegd ze nemen ook echt de tijd voor je. Super!!

1 2 3 4 5 6 7 8