Fakiri & van Beuningen advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

7,0

Masoma

Score

Alles wordt duidelijk besproken .Dat vindt heel fijn.

10,0

Demitrius Berry

Score

Mister Fariki is a very honest man and cares very much about his clients. I couldn’t ask for a better lawyer than him he was very efficient and very communicated.

9,0

Joy

Score

Er was een goede zakelijk relatie, de zaak was erg snel opgelost dankzij Meneer Fakiri snelle & efficiënte werkwijze, als iemand ooit een advocaat nodig heeft raad ik Meneer Fakiri gegarandeerd aan!

10,0

Rick

Score

Meneer kwam met goed advies voor onze zaak. Aan de hand daarvan is het geschil goed opgelost. Is duidelijk in de communicatie en komt zijn woord na. Luistert goed naar de client en zijn/haar situatie. En komt met een passend advies/oplossing. Overlegt goed met de client om ervoor te zorgen dat de uitkomst van het geschil zo dicht mogelijk ligt bij zijn/haar voorstel/doel.

8,0

X

Score

Mijn ervaring die ik had was erg aangenaam. Ik voelde me gehoord en de communicatie was helder. Zeker een aanrader.

10,0

Nino

Score

Erg prettig het goede en duidelijke contact met Dhr Fakiri en collega’s.

10,0

M Kariman

Score

Mijn ervaring om cliënt te zijn van de heer M.W.Fakiri, Is mij zeer waardevol en dankbaar, ik heb een goede verstandhouding en veel steun en goede begeleiding gehad in een moeilijke stressvolleperiode, mijn oprechte dank hiervoor.

9,0

Bashar

Score

Goed geholpen en de resultat was ook prima

9,0

Cobi

Score

Recht hebben en het dan ook krijgen via de advocaat. Geweldig.

10,0

H.Malikzay

Score

Er werd veel begrip getoond en dat stel ik zeer op prijs. De zaak is goed begeleid. Ik ben zeer tevreden! Heel erg bedankt M.W.Fakiri top advocaat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13