Erwin van Os Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Henk Landegent

Score

Mijn ervaringen met Erwin van OS zijn zeer goed. Vooral het nalopen en afdwingen van afspraken zijn zeer positief en hij laat geen tijd verloren gaan. In één woord prima en omgang met client is zeer positief.

9,0

Barbara

Score

Erwin heeft mij bijgestaan in een kwestie mbt beëindiging van mijn arbeidsovereenkomst. Na een eerste persoonlijke kennismaking bij Erwin op kantoor hebben we voornamelijk contact onderhouden via telefoon en email waarbij er prettig en vlot werd geschakeld. Het gehele traject heeft wat langer geduurd dan ik vooraf had gehoopt waarbij de moed mij soms aardig in de schoenen zakte (dit lag niet aan Erwin). Hij gaf mij de tijd wanneer nodig, ook als de druk aan de andere kant werd opgevoerd. Tijdens dit proces heeft hij me meermaals geadviseerd ‘er nog een nachtje over te slapen’, wat altijd een goed advies bleek. Zijn vriendelijke, begripvolle en deskundige benadering maakte voor mij de samenwerking heel plezierig. Ik hoop Erwin in de toekomst niet veel vaker nodig te hebben, maar weet hem zeker te vinden mocht het nog eens zo uitkomen en zou hem van harte aanbevelen!

10,0

Arieke

Score

Goed bereikbaar en reageert snel.

10,0

Klant

Score

Erwin helpt op een menselijke manier. Hij probeert de partijen juist op één lijn te krijgen in plaats van ze tegenover elkaar te laten komen. Hij houdt in het oog wat reëel is en wanneer het niet zinvol is om ‘verder te strijden’.

10,0

Richard en Patricia

Score

We zijn heel fijn en goed geholpen. Korte lijntjes en verliep heel vlot. Alles overzichtelijk en duidelijk. Helemaal blij!!

8,0

Anoniem

Score

De heer Erwin van Os heeft mij voorzien van goed juridisch advies en communicatie richting wederpartij. Ik ben zeer tevreden over zijn aanpak en nazorg. Spreekt duidelijke taal en communiceert zeer prettig.

9,0

P

Score

Erwin van Os heeft mij goed bijgestaan en me gerustgesteld en heeft kennis van zaken. Hij luistert goed en neemt je serieus. Ik ben zeer blij geweest met zijn hulp en ook belangrijk ik kon hem altijd bereiken als ik vragen had.

9,0

Victor

Score

Deskundig advies gekregen van Erwin Erwin is deskundig, betrokken, goede luisteraar en reikt diverse opties aan waardoor jezelf regie kan houden in het proces.

8,0

Laura

Score

Mr van Oss heeft me direct op een zeer prettige manier geholpen. Dit gaf een fijn en veilig gevoel op het moment dat je dat nodig hebt. Het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Nuchter, duidelijk, betrokken, kordaat en vriendelijk.

9,0

A.

Score

In verband met een geschil met Europarcs hebben wij contact opgenomen met Erwin van Os. Wij konden op korte termijn met hem afspreken en hij heeft in een persoonlijk gesprek de tijd genomen om de achtergrond en alle details van de situatie tot zich te nemen. Hij legt de juridische aspecten van de zaak duidelijk uit, laat je goed weten waar je aan toe bent en wat de verschillende scenario's zijn. Erwin heeft ons veel zorgen ontnomen door continu te ondersteunen en te adviseren in al onze communicatie met Europarcs en dit deels voor ons te doen. De samenwerking hierin ervoeren wij als erg prettig. Erwin kwam steeds snel met deskundig, juridisch advies, waarbij de te nemen stappen in goed overleg en afstemming verliepen en hij altijd de achtergrond en overweging bij alle stappen duidelijk uitlegde. Uiteindelijk was de uitkomst van de zaak boven verwachting goed, dus wij waren erg blij en zeer tevreden met de ontvangen hulp en advies!

1 2 3 4 5 6