Eldermans Geerts advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Martin Gardien

Score

Goede duidelijke begeleiding

10,0

arthur goulooze

Score

jarenlang mij bijgestaan tegenover de veel te machtige zorgverzekeraars!

10,0

Theo

Score

Uiteindelijk als nieuwe zorgaanbieder de voorlopige afwijzing zorgkantoor om weten te zetten in een overeenkomst. Enorm positief nieuws voor ons kleinschalige woonzorginitiatief. Een snelle heldere analyse en krachtige aanpak door een team van mensen heeft dit resultaat mogelijk gemaakt. Enorm bedank!

10,0

Feroz

Score

Gezien de ruime ervaring in de openbare farmacie hebben wij zeer deskundig advies ontvangen, waardoor de casus erg soepel is afgehandeld.

10,0

Arthur Goulooze

Score

Je heb niks aan een advocaat die alleen aan zijn eigen belang denkt, bij Eldermans & Geerts is dat totaal niet het geval, zij stellen de klant centraal en hebben supergoede juristen in dienst die ieder hun eigen specialisatie hebben, bovendien laagdrempelig en weten waar ze het over hebben. Bovendien zijn vele van de collega's (heb er zo'n 5 mogen leren kennen) zeer gedreven en geven niet op, BIJ ONS MET MAXIMAAL RESULTAAT. Een verademing dit kantoor in juridisch Nederland !

10,0

Anna

Score

Mijn ervaring betreft een vrijblijvend adviesgesprek met Dhr. Duijzings. In de ochtend een mail gestuurd en s'middags al telefonisch contact. Mijn complexe verhaal werd door de heer Duijzings snel geanalyseerd en samengevat. Er werd alle tijd genomen en ik weet nu waar ik sta. Nogmaals mijn hartelijke dank, A Voets

10,0

Marijke

Score

Bij de afwikkeling van een arbeidsconflict ben ik zeer kundig, betrokken en professioneel begeleid. Daarbij was er voldoende ruimte voor eigen inbreng, maar werd ik gelukkig ook aan de hand genomen in dit voor mij onbekende traject. Het contact was altijd plezierig, correct en tijdig. De organisatie van het kantoor is uitstekend voor zover ik het heb ervaren.

10,0

Ivette

Score

(Soms dagelijks) goede informatievoorziening, snelle communicatie en duidelijke uitleg bij het stellen van vragen en het analyseren van een situatie of probleem. Problemen uit de dagelijkse praktijk worden opgepakt en er wordt bekeken of de Zorgmakelaar hierbij kan ondersteunen of actie op kan ondernemen richting de zorgverzekeraars.

10,0

Annemarie

Score

Op een vraag per mail over spécialité versus generiek werd ik binnen een uur gebeld. Ik kreeg helder uitgelegd wat mijn juridische positie is en ik kreeg bruikbare tips hoe ik deze casus aan kon vliegen. Inmiddels is deze casus naar tevredenheid van de patiënt en van de apotheek opgelost.

9,0

Brenda Kroes-Smid

Score

Sinds ruim een jaar werken we veel samen met Eldermans Geerts advocaten. In het specifiek op het gebied van arbeidsrecht. Het adviseren van een duurzame oplossing waarbij het credo: spend money like it's your own, hoog in het vaandel staat. Snelheid staat hoog in het vaandel zonder daarbij af te doen aan de inhoud.

1 2 3